Neler Yeni

Yurtdışı Telefon Satışı

Aturex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eray Saygılı
Arkadaşlar merhaba, dolap üzerinden yurtdışı telefon almıştım. Bugün sattım ancak satarken alıcı bana sözleşme imzalattı. Telefon yurtdışı, kayıtlı değil bu durumda ileride telefonla ilgili yasal bi durum olduğunda başıma bişe gelir mi? Bende telefonu başkasından aldım sonuçta

Ekler

• IMG_20250204_210210.jpg
    IMG_20250204_210210.jpg
    302.1 KB · Hit: 24
Son düzenleme:

şahin doğan

80+ Platinum
Bu tarz şeylerin hiçbir geçerliliği yok. Kafama göre bir şeyler yazayım imza attım diyeyim aynı şey.

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
824
İsim
Ensar Polat
Arkadaşlar merhaba, dolap üzerinden yurtdışı telefon almıştım. Bugün sattım ancak satarken alıcı bana sözleşme imzalattı. Telefon yurtdışı, kayıtlı değil bu durumda ileride telefonla ilgili yasal bi durum olduğunda başıma bişe gelir mi? Bende telefonu başkasından aldım sonuçta
Bu ne ya 🤣

Aturex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eray Saygılı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tarz şeylerin hiçbir geçerliliği yok. Kafama göre bir şeyler yazayım imza attım diyeyim aynı şey.
Hocam peki yurtdışı telefon satmanın herhangi bi cezası vs var mı alan arkadaş tc mi de aldı kendini güvenceye aldı bu şekilde

şahin doğan

80+ Platinum

mert6161

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
mert
Senin telefonu sattığın adamın zekası vpn uygulamalarının altına bilgilerimi benden izinsiz kullanamazsınız diye yorum atanların zekası ile bir.

Aturex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eray Saygılı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Senin telefonu sattığın adamın zekası vpn uygulamalarının altına bilgilerimi benden izinsiz kullanamazsınız diye yorum atanların zekası ile bir.
kaçak telefon alıyosun yasal sorun olursa aldığım adamı suçlarım diyosun bu nası mantık

Son düzenleme:
Top Bottom