Neler Yeni

Yurtdışı veya termal padi yenilenmiş GPU almak mantıklı mı ?

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Sezer Aktaşlı
Piyasada şuan termal padi yenilenmiş veya yurtdışı SuprimXler hem serin hem de kaliteli oluyor gerçekten de yüksek hızlara boostlanıp serin çalışıyor ama biliyorsunuz ki bunlar ya mining yada KGF olmama handikapına sahip oluyor.

Siz olsanız tercih eder miydiniz ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,550
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bir bendeki SuprimX serin değil galiba :D

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Sezer Aktaşlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir bendeki SuprimX serin değil galiba :D

Hangi model acaba ? RTX 3090 alacağım yakın zamanda ama piyasa çok karışık. Kimi var yurtdışı kimi var termal pad yenilenmiş kimi var KGFli . Şimdi 14500 bütçe yapacağım ama KGFli alırsam Gigabyte Gaming OC gibi modeller var. 3070Ti ile muhteşem performans almıştım , bunu 3090'da görebilir miyim emin değilim sonuçta cayır cayır yanan seri 3090. Asus TUF zaten hayal hani rüyamda görürüm 14500e . Sizce ne yol izleyeyim ?

Ysuflix

80+ Gold
aga senin gainwarddan kurtul da suprim giga ne olrusa al :D

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Sezer Aktaşlı
aga senin gainwarddan kurtul da suprim giga ne olrusa al :D

Peki sence KGF tam olsun bizim olsun mu diyim yoksa gidip bi SuprimX olsun Asus Tuf olsun padleri yeni olsun mu diyeyim ? :D Yoksa ucuza kaçıp kaliteli serin yurtdışı mı alayım ?

Ysuflix

80+ Gold
mining karta asla girmem bu arada.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Sezer Aktaşlı
niye la bende de var

Hocam ben 4K oyuncusuyum. 2K'da kartımı undervolt ile çok serin sessiz oynamaktayım ama iş 4K'da değişiyor. Bu yüzden benim için Gainward biraz düşük kalıyor hatta MSI Ventus 3X olsun ASUS Dual olsun veya Palit olsun bunlar işimi görmüyor her ne kadar güzel cici kartlar olsalar da. 4K'da neden bilmiyorum kart canavarlaşıyor. Sins reis oluveriyor

Ysuflix

80+ Gold
Peki sence KGF tam olsun bizim olsun mu diyim yoksa gidip bi SuprimX olsun Asus Tuf olsun padleri yeni olsun mu diyeyim ? :D Yoksa ucuza kaçıp kaliteli serin yurtdışı mı alayım ?
KFG tam olsun garanti olsun kanka. garanti çok önemli. ama kfg tam olan 2. elde mining yapılmamış kartlarda var. face gruplarında özellikle.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,550
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hangi model acaba ? RTX 3090 alacağım yakın zamanda ama piyasa çok karışık. Kimi var yurtdışı kimi var termal pad yenilenmiş kimi var KGFli . Şimdi 14500 bütçe yapacağım ama KGFli alırsam Gigabyte Gaming OC gibi modeller var. 3070Ti ile muhteşem performans almıştım , bunu 3090'da görebilir miyim emin değilim sonuçta cayır cayır yanan seri 3090. Asus TUF zaten hayal hani rüyamda görürüm 14500e . Sizce ne yol izleyeyim ?
Piyasadaki en kötü termal padler Suprim X serisinde var, araştırabilirsin. O yüzden hep değiştiriyorlar. Ben de 3070 Ti var, değiştirmeyi düşünüyorum ama mining çıkması kart sanmasınlar diye ellemiyorum :)

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Sezer Aktaşlı
mining karta asla girmem bu arada.

1 sene miningte kalmış zerre yerinden oynamamış sürekli fanları dönük halde kullanılmış bir kart aldım. Gigabyte Gaming OC RTX 3070Ti idi. İçi açılmamıştı vidaları etiketi üstündeydi. Gittim aldım. Kart 4K Ultra ayarda 1980 Mhz'ye otomatik boostlanıp 65 derece üstünü çoooooooooooooooooooooooooooooook nadir gördü. Yani ben bu işin daha çok miningi yapanın bilgisine ve kartın kalitesine göre yorumluyorum. Hayatımda hiçbir kart mining görmüş Gigabyte Gaming OC 3070Ti'yım kadar kaliteli değildi.

Shaco

80+ Bronze
Kimse normal kullanımdan termal pad değiştirmez kolay kolay %1 ancadır. Miningde daha yüksek watt verip mh yükseltmek için termal değiştirdiler. Şimdi sorunsuz termal pad değişti sadece diye satıyorlar. Test edersin çalışır sorunsuzdur 1 hafta sonra görüntü gelmez vram arızası verir vs. tonla senaryo var senin tercihin tamamen ben asla tercih etmezdim.2K cebimden az çıkacak diye 15K'dan olmak büyük risk.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Sezer Aktaşlı
Piyasadaki en kötü termal padler Suprim X serisinde var, araştırabilirsin. O yüzden hep değiştiriyorlar. Ben de 3070 Ti var, değiştirmeyi düşünüyorum ama mining çıkması kart sanmasınlar diye ellemiyorum :)

Reis sen de youtube'a başla Abdullah reis gibi 4000lerin reklamını çekip kullan yahu 3070Ti neden olabilir sende o.O2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,957
Üyeler
167,033
Son üye
Sunless177
Top Bottom