Hocam postaneyi arayıp bilgi alın bence.
Bu satıcıyı ben de gördüm ama güvenememiştim.
Sen de gelince böyle bir konu açar mısın?
Bendekinin kumaşı bana iyi geldi oyunlarda falan aynı şekilde oynuyorum
hayırlı olsun kral güzel günlerde kullanDostlar selam.
İnceleme serimizde bugüm ucuz yollu rgb mousepad var.
Öncelikle 10$ kuponla aliexpress'ten aldım 59tl+16tl vergi olmak üzere toplam 76tl ödedim.
Gelmesi 14gün sürdü tam. Bence fena değil
Mousepad'e gelirsek güzel paketlenmişti etrafında patpatlardan vardı adını unuttum Sağlam geldi.
+Mousepad bence güzeldi üstündeki kumaşı logitech'in mousepad'indekine benzer bir kumaş fena değil mouse hissiyatı falan gayet güzel geldi bana. Takılma olmuyor
+RGB'leri benim için yeterli ışık seviyesi olsun renk geçişi olsun
+30x80ölçüsünde olması gayet güzel
+Masamda güzel durduğunu düşünüyorum
+Uzun vadede ne olur bilmem konuyu güncellerim arayla
Gelelim görsellere
Bir tık kötü oldu ama elimden bu geldi.
Videosu
Bu vergi biraz bitirdi aliexpress'iBu arada aliexpressten bu vergi olayları olmadan önce her gün birşeyler söylerdim 70 kuruşluk ürüne paket filan göreceksin harcadıkları malzeme zaten verdiğim paranın kaç katı idi vergi cart curt yoktu ta oralardan 1 2 TL bandından ürünler alıyordum kargo parası yok bir şey yok şimdi hey gidi hey. Şuan oradan 3 sene önce aldığım klavye ile yazıyorum mouse ile cevaplıyorum mousepad ile takılıyorum.
Teşekkür ederimhayırlı olsun kral güzel günlerde kullan
Hocam popüler konularda aliexpress 10 dolar kupon konusu var bakın anlaşılır baya.20 olayı nedir?
Bir araştırayım teşekkür ederim hocam.
Bu vergi biraz bitirdi aliexpress'i
Kupon olmasa ben alışveriş yapmazdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam popüler konularda aliexpress 10 dolar kupon konusu var bakın anlaşılır baya.
Teşekkür ederim hocam bir bakayım.Hocam popüler konularda aliexpress 10 dolar kupon konusu var bakın anlaşılır baya.
Teşekkürler hocamHayırlı olsun güzel duruyor. Ben de 3 haftadır ürünlerimin gelmesini bekliyorum...
yok ya baya bekledi kargo dışardahayırlı olsun hocam..
korona testi yaptırın sıkıntı çıkmasın
Eskiden gerçekten çok iyiydi oralardan alışverişAynen ben yüzüne bile bakmıyordum geçen bir giriyim dedim ne kadar almışım bu eski mousepad filan para değil ya ve senelerce kullanıyorum. Zamanında saat alacaktım sonra üni ortamında eleman cart curt dedi bende zaten vergi ne olur ne eder o döngü girmişti ilk başta 25 dolar üstüne vergi davası çıktı sonra farklı şeyler gittim ünide çakma rolex bulgari modellerine 500 TL vermiştim ah express vergi cart curt davaları arkadaş zamanında 4 tane shark aldı canavar gibi kullanıyor. 100 TL'den almıştı ben benim rolex bulgariyi 3 ay kullanamadım
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Gümrük vergisini kuponsuz toplam değer üzerinden mi uyguluyorlar yoksa ödediğiniz değer üzerinden mi?Dostlar selam.
İnceleme serimizde bugüm ucuz yollu rgb mousepad var.
Öncelikle 10$ kuponla aliexpress'ten aldım 59tl+16tl vergi olmak üzere toplam 76tl ödedim.
Gelmesi 14gün sürdü tam. Bence fena değil
Mousepad'e gelirsek güzel paketlenmişti etrafında patpatlardan vardı adını unuttum Sağlam geldi.
+Mousepad bence güzeldi üstündeki kumaşı logitech'in mousepad'indekine benzer bir kumaş fena değil mouse hissiyatı falan gayet güzel geldi bana. Takılma olmuyor
+RGB'leri benim için yeterli ışık seviyesi olsun renk geçişi olsun
+30x80ölçüsünde olması gayet güzel
+Masamda güzel durduğunu düşünüyorum
+Uzun vadede ne olur bilmem konuyu güncellerim arayla
Gelelim görsellere
Bir tık kötü oldu ama elimden bu geldi.
Videosu
Teşekkürler hocamHayırlı olsun güle güle kullanın. Gümrük vergisini kuponsuz toplam değer üzerinden mi uyguluyorlar yoksa ödediğiniz değer üzerinden mi?
Şans işi mi bilmiyorum. 1 tanesi İstanbul'a ulaşmış. Diğerleri hala taşımada görünüyor. Gümrükten kaç günde çıktı sizinki baktınız mı?Teşekkürler hocam
Sizinki niye gecikti ki?
yok ya baya bekledi kargo dışarda
Teşekkürler
Eskiden gerçekten çok iyiydi oralardan alışveriş