Neler Yeni

🔥İndirim YURTDIŞINDAN DÜŞÜK VERGİLİ-UYGUN CUSTOM KLAVYE ALMAK

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,505
İsim
yusuf ecer
Ben direk Allah ne verdiyse aldım sorun olur mu vergide
Daha bugün yaşadığım konuşmada şöyle oldu; mail attım firmaya ücreti düşük gösterip vergiyi kırabilir miyiz diye onlar da bana karşılık olarak zaten pakete 21dolar yazıp gönderiyoruz dedi. Yanween de zaten 5-10dolar ise vergi önden ödüyor. 21doların %33ü; 7dolar ettiğine göre vergi çıkmayacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Daha bugün yaşadığım konuşmada şöyle oldu; mail attım firmaya ücreti düşük gösterip vergiyi kırabilir miyiz diye onlar da bana karşılık olarak zaten pakete 21dolar yazıp gönderiyoruz dedi. Yanween de zaten 5-10dolar ise vergi önden ödüyor. 21doların %33ü; 7dolar ettiğine göre vergi çıkmayacaktır.
Saol

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yiğit Yavuz
Yanwen ile geldiğinde vergi prepaid oluyor. Ürünü satın alırken açıklama kısmına fiyatı düşük göstermelerini ve yanween ile kargolamalarını istersen dikkate alacaklardır. Konuda da belirttiğim gibi sen demeden yapıyorlar zaten, sadece ek önlem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İndirim kodunu ekledim %12. Konudan bakabilirsin hocam:)

Şuan bunları görebildim ama çok çok dülüyor o fiyatlara:' Geldikçe güncellerim.

Anlamadığınız neresi var? Yardımcı olabilirim onun için.
Hocam eklediğiniz kod çalışmıyor sanırım tükendi hemen.Ya da ben yapamadım.

..............

80+ Bronze
Full size gereksiz büyük geliyor bana, yazılımla ilgili işlerim olduğunda harici numpadi kullanıyorum. %60-65 çok küçük bana göre evet. Bence en tatlı klavye boyu %75. Eksikliğini aradığım tuş olmuyor.
hocam emeğinize sağlık içerik güzel olmuş. bence de %75 çok ideal 60-65 çok küçük geliyor

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,505
İsim
yusuf ecer
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yiğit Yavuz
İki ayrı kod yazmıştım, muhtemelen ikisini aynı anda girdiniz. GAINSWG12
Şimdi ayırdım oldu.Alttaki attığınız klavyeyi beğendim ama şuan almam mümkün değil yarın iade için kargo gelecek onu verdikten sonra klavye ulaşacak edecek derken 3 gün sonra en erken sipariş imkanım var.Bu kodlar hemen biter mi?veya bitti diyelim 3 gün sonraya başka kod bulabilir miyiz?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,505
İsim
yusuf ecer
Şimdi ayırdım oldu.Alttaki attığınız klavyeyi beğendim ama şuan almam mümkün değil yarın iade için kargo gelecek onu verdikten sonra klavye ulaşacak edecek derken 3 gün sonra en erken sipariş imkanım var.Bu kodlar hemen biter mi?veya bitti diyelim 3 gün sonraya başka kod bulabilir miyiz?
Whatgeekte neredeyse sürekli oluyor kupon, illa bulunur :)

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,505
İsim
yusuf ecer
O zaman aceleye gerek yok🙂Ben ürün iadesinden sonra tekrar buraya yazarım bilgilendirme yaparsınız🙂
Tabi ki yazabilirsiniz hocam:)

Hocam whatgeekde mesela Tc no bilgileri istediler bugun maille sizlerde de bu durum oldumu ?
Yurtdışından kağıt dahi sipariş etsen tcyi vermek durumundasın. Satın alırken yazmıyorsan istemeleri normal. Yoksa gümrükten geçmez.

rerenmert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
rerenmert
Tabi ki yazabilirsiniz hocam:)

Yurtdışından kağıt dahi sipariş etsen tcyi vermek durumundasın. Satın alırken yazmıyorsan istemeleri normal. Yoksa gümrükten geçmez.
Aynen hocam satın alırken istemediler veya ben görmedim gibi sonradan maille ulaşmışlar yolladımda cevap gelmedi daha :)

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,505
İsim
yusuf ecer
Aynen hocam satın alırken istemediler veya ben görmedim gibi sonradan maille ulaşmışlar yolladımda cevap gelmedi daha :)
Sabahları cevap veriyorlar genelde, bir sıkıntı olacağını sanmıyorum:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,772
Üyeler
168,030
Son üye
Talha Yaman
Top Bottom