-Kendi fikri varken başkasının fikrini dinlemesi
Kendi fikrine ek diğer fikirleri dinleyip kendi düşüncesiyle yeniden yorumlamayan insanlar bunu benimsemeye devam ederse sadece kendi bildiğini doğru sanan insanlara dönüşebilirler
-Google da aratmak varken eleştiri kanal dinlemesi
Önce ki soruda da dediğim gibi kendi anladığının üstüne başkaları ne demiş, acaba onlar ne düşünüyor diye merak etmek gayet doğal, ama çoğunlukla araştırmadan eleştirilerin daha çok izlediği de doğrudur, çoğunun eleştirileri dinleyecek kadar bile odaklanma süresi yok gerçi o ayrı konu
-Tuğkan abinin izlediği videoların orjinalden daha fazla tıklanması
Z kuşağının asıl sorunu teknolojinin getirdiği yalnızlık zaten, adamın o videoyu tek başına izlemesi koyuyor, yayıncının yorumları ve esprileri adamın hayatına kısa süreliğine renk katıyor, yalnızlığını gideriyor
-Z kuşağının NPC kuşağı olması
x kuşağı daha npc saygılar, bütün kuşağa genelleme yapılacaksa bende zamanında beyoğlundan sarıyerden ordan burdan arsa almayan x kuşağına veya zamanı verken akılını kullanamayıp bitcoin almayan y kuşağına cahil derim
-İnfluencer olmadan video izleyememesi
katılıyorum, dediğim gibi adam yanına bi şeyler yaparken eş arkadaş bi şey arıyor
-Hazırcı bir nesil olması
Ben en çok bu yoruma katılıyorum ama bu z kuşağının değil artık komple dünyanın bir sorunu bence, bahaneleri arkasına alıp hiç bi şeye aksiyon alamayacak kadar aciz, ama fırsatları kaçırdığı zaman veya fakir kaldığı zaman sisteme ona buna şuna laf atacak kadar garip bi şey olduk