Z11 klavye alınır mı?

Kullandım ve memnundum tatlı bir klavye ama bu fiyata başka alternatiflerini bilemem

bu klavye alınır mı?
Biraz eklesen bu fiyatlara magnetic klavyeler bile var, kötü bi klavye demiyorum ama 1500 lira ve biraz üstüne daha iyi seçenekler olabilir

bu klavye alınır mı?
Alınmaz. Altta paylaştığımı alabilirsin.

Zamanında 300tl gibi bi rakama aldım hotswap denen dalga bunun için geçerli degil resmen pcb yapışmış gibi i

Zamanında 300tl gibi bi rakama aldım hotswap denen dalga bunun için geçerli degil resmen pcb yapışmış gibi i
Geçerli ama ucuz olan klavyelerde özellikle en ucuzlarda Outemu soket yapısı var. O yüzden her switch uymuyor. Bunu acı yoldan deneyimleyip öğrenmiştim. Ona uygun outemu switch alırsan sorunsuz kullanırsın da bu klavyeyi modlamanın bi anlamı yok. Aynı fiyata RK65 alsa kat ve kat daha iyi bir klavye almış olur.

Geçerli ama ucuz olan klavyelerde özellikle en ucuzlarda Outemu soket yapısı var. O yüzden her switch uymuyor. Bunu acı yoldan deneyimleyip öğrenmiştim. Ona uygun outemu switch alırsan sorunsuz kullanırsın da bu klavyeyi modlamanın bi anlamı yok. Aynı fiyata RK65 alsa kat ve kat daha iyi bir klavye almış olur.
Modlama degil olay switchin pcbden ayrılmıyor olması soket pini destekliyorsa manyetik hariç çoğu switchi takarsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,110
Üyeler
183,949
Son üye
Espadahg
Geri