flyweight olarak yaparsın.Yaş 16 boy 1.72 kilom ise 51 boksa hemen yazılmak istiyorum ama bir yandan da 2 3 ayda 4 5 kilo alıp öyle yazılma düşüncem de var ne yapmalıyım
kendi çapında yaparsın işte bence min 60 kilo olması lazımYaş 16 boy 1.72 kilom ise 51 boksa hemen yazılmak istiyorum ama bir yandan da 2 3 ayda 4 5 kilo alıp öyle yazılma düşüncem de var ne yapmalıyım
Hobi olarak yapacaksan eğer sıkı antrenman yapıp güzel beslen iyi yemeye çalış kilonu da alırsın sıkı da kalırsın ama ben profesyonel olmak istiyorum diyorsan bu yaştan sonra anca tamamen kendini adarsan iyi yerlere gelirsin bence. Bide tabi maddi konular falan filan var. Ama yazılman ile kilonun bir alakası yok istediğin kiloda yazılabilirisn zaten ilk ayların hep teknik antrenmanlar olacakYaş 16 boy 1.72 kilom ise 51 boksa hemen yazılmak istiyorum ama bir yandan da 2 3 ayda 4 5 kilo alıp öyle yazılma düşüncem de var ne yapmalıyım
kaan kazganda zayıf, zaten önemli olan taktik diye biliyorum kas kütlesinden ziyadeYaş 16 boy 1.72 kilom ise 51 boksa hemen yazılmak istiyorum ama bir yandan da 2 3 ayda 4 5 kilo alıp öyle yazılma düşüncem de var ne yapmalıyım