Neler Yeni

Zebra delguard 0.7mm 202tl!!

yaman..k

80+ Silver
Scrikss de alma oda çöp ön tarafı sürekli sıkman lazım gevsiyor 100 150 ye rotting rapid Al bence amazondan al ama öbürleri çakma oluyor genelde ondan sonra rotring kötü deme amazondan aldım scriksste var zebra var pilot sheaker var ama rotring rapid kraldır 4 tane var markası falan silindi kullanılmakta artık ama hala kullanıyorum
böyle diyorsanız rapid olanı alayım marketlerdeki ürünlerin çakma olma ihtimali olabilir o zaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:

500 model olan rapidden iyi mi

harika kalem 0.5inden alın erken bozuluyor ama yazım hissi üst seviye
https://www.amazon.com.tr/Rotring-R...rotring+rapid,office-products,149&sr=1-1&th=1 bundan alıyorum o zaman.

Son düzenleme:

yaman..k

80+ Silver

yaman..k

80+ Silver

Gurkanpiro

80+ Platinum
rotrıng ucuz modellerı ıyı kullanılır bunun yerıne ama tamır edılmıyor maalesef

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Arnold Ciwardagexer
Arkadaşlar yeni kalem alacağım aklımdaki modeller bunlar:

Uç kırmıyormuş bu daha da aklıma yattı.

Amazon'da 100 TL indirim olduğu için ordan almayı düşünüyorum aralarından hangisi daha iyi? Veya daha iyileri var mı? Scrikks modelleri gevşiyt-or diye duydum o yüzden pek içim ısınmadı ama görüntüleri çok hoş.

scars1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ahmet dertlidağ
rengi nasil bir yeşil bu kalemin. Biri link ya da foto atabilir mi?

1725913684400.png

buymuş buldum tamamdır.

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Tombow mono graph ben şuan bunu kullanıyorum ama içindeki oynayan parça tam olarak ne işe yarıyor anlayamadım yinede 0.3 olması güzel, incecik yazıyor ve hiç uç kırılma durumu yaşamadım.

@LeviathanSS hocam scricss markasının graph serisi full metal ve biraz ağır gelebilir ama ağır ve oturaklı birşeyler istiyorum derseniz tavsiye ederim, bende de graph-x var ve 2 yıldır kullanıyorum sadece kalemin ucundaki tuttuğumuz kısımın birazcık boyası söküldü ama baya kullandım ve terlemeyle falan normaldir. matri-x ise arka gövde kısmı sert plastik ve tutma kısmı metal olduğundan hafif oluyor onu da hafif isterseniz alabilirsiniz.

Son düzenleme:

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Deniz
Bu kuru toga dedikleri kalemlerdeki mekanizma mı kullanılıyor?

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Arnold Ciwardagexer
Tombow mono graph ben şuan bunu kullanıyorum ama içindeki oynayan parça tam olarak ne işe yarıyor anlayamadım yinede 0.3 olması güzel, incecik yazıyor ve hiç uç kırılma durumu yaşamadım.

@LeviathanSS hocam scricss markasının graph serisi full metal ve biraz ağır gelebilir ama ağır ve oturaklı birşeyler istiyorum derseniz tavsiye ederim, bende de graph-x var ve 2 yıldır kullanıyorum sadece kalemin ucundaki tuttuğumuz kısımın birazcık boyası söküldü ama baya kullandım ve terlemeyle falan normaldir. matri-x ise arka gövde kısmı sert plastik ve tutma kısmı metal olduğundan hafif oluyor onu da hafif isterseniz alabilirsiniz.
Hocam ben konu sahibinin attığı ürünü aldım. İncelemelere baktım ve ürün gerçekten hiç uç kırmıyormuş mekanizması çok iyi. Görüntüsü de çok güzel bence.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Faruk
bunun muadili Scriks işte o 200 tl

kanka sen benim dediğim Scriksi al 3 senedir bende grisini aldım boya atabilir biraz takıntın yoksa alınır. sadece belki ilk başta biraz ağır gelebilir daha önce benzerini almadıysan
graphx bunun muadili olamaz

Top Bottom