Neler Yeni

Zflip 6 mı iPhone 15 mi

şahin doğan

80+ Platinum
40-50k verip 60hz ekrana sahip telefon almak akıl işi değil ihtiyaç değil gösterişe girer :D
120 Hz'i ihtiyaç olarak görüp 15 yerine Z flip 6 almak parayı çöpe atmaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar sizce zflip6 mı yoksa iPhone 15 mi hangi telefon daha iyidir fiyat olarak ikisi birbirine çok yakın

Veya 55 bin TL civarlarında daha ucuzda olabilir başka önerebileceginiz telefon varmı
Z Flip 6 yerine kesinlikle 15 ama farklı seçeneklere de yönelebilirsin. X100 Pro, S24 Ultra gibi. 2. el düşünürsen 14 Pro/Max'de olabilir.

hamburkus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Berke Asya

Z Flip 6 yerine kesinlikle 15 ama farklı seçeneklere de yönelebilirsin. X100 Pro, S24 Ultra gibi. 2. el düşünürsen 14 Pro/Max'de olabilir.
Ben z flip alınır demedim :D s24 ultra alabilir mesela

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,367
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Yav de get ne alıyon 60hz telefon mu olur yıl olmuş 2025
Bana 120hzyi köküne kadar kullandığın bir alan söyle ana menü kaydırmak dışında (120hzden 60hzye geçince 10dk sürmüyor alışman) youtubeda video izlesen 60hzden öteye gidemiyosun csgo falan mı oynuyosunuz telefonda gecikme değeri çok etkileyecek sizi
Doğru.

hamburkus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Berke Asya
Bana 120hzyi köküne kadar kullandığın bir alan söyle ana menü kaydırmak dışında (120hzden 60hzye geçince 10dk sürmüyor alışman) youtubeda video izlesen 60hzden öteye gidemiyosun csgo falan mı oynuyosunuz telefonda gecikme değeri çok etkileyecek sizi
Film izlerken oyun oynarken oldukça hissettiriyor başka sorun var mı :D

Buğrahan Mert

80+ Silver
alınır telefonda halen 60hz 120hz mevzusu önemli değil dünyanın en overrated mevzusu bu daha akıcı mı daha akıcı fark var mı var ama bu kadarda önemli bir mevzu değil bu
Evet o kadar önemli sırf iphone diyip o kadar teknolojiyi kullanım kolaylığını kenara koymak çok saçma

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse
iPhone düz modellerini alıcağına pro modelerrini almanı öneririm Flip 6 ise başarılı bir telefon ben senin eğer önceden iPhone kullanıyorsan iPhone ile devam etmeni öneririm.

şahin doğan

80+ Platinum

hamburkus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Berke Asya
120 Hz'i öveceğim diye abartma. Çoğu film 24 FPS zaten.
Olsun 60hz telefon alınca elime donuyor gibi oluyor göz alışmıyor bi kere 120hz kullanan bi adam 60hz daha kullanamaz şu mantıkla bak 144hz monitöreden 60hz monitöre düşen biri nasıl alışabilir sence :D

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,367
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Film izlerken oyun oynarken oldukça hissettiriyor başka sorun var mı :D
Filmler 24fps sen kendini kandırıyorsun dostum ĞPOKSFPĞOGKSDĞPOGJKOĞPSD oyun oynayacaksan ip 16 alman lazım zaten mağazada resident evil 2 falan var
Evet o kadar önemli sırf iphone diyip o kadar teknolojiyi kullanım kolaylığını kenara koymak çok saçma
Iphone zaten kullanım kolaylığını sağlıyor sana tek eksin 60hz olması birde ekosisteminin pahalı olması

Olsun 60hz telefon alınca elime donuyor gibi oluyor göz alışmıyor bi kere 120hz kullanan bi adam 60hz daha kullanamaz şu mantıkla bak 144hz monitöreden 60hz monitöre düşen biri nasıl alışabilir sence :D
Çoğu kişi monitörünü formattan sonra 144hzye almayı unutuyor o kadar fark edilmiyor tamam ilk kasıyorda sonrasında gözün alışıyor

şahin doğan

80+ Platinum
2 gün 120Hz kullanınca 120Hz akıcılığı gidiyor zaten. Aynı şekil 60Hz'e dönünce de Max 2 güne alışılıyor. Sen 144 Hz monitör ve telefon ile doğdun herhalde.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Remi

hamburkus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Berke Asya
Filmler 24fps sen kendini kandırıyorsun dostum ĞPOKSFPĞOGKSDĞPOGJKOĞPSD oyun oynayacaksan ip 16 alman lazım zaten mağazada resident evil 2 falan var

Iphone zaten kullanım kolaylığını sağlıyor sana tek eksin 60hz olması birde ekosisteminin pahalı olması

Çoğu kişi monitörünü formattan sonra 144hzye almayı unutuyor o kadar fark edilmiyor tamam ilk kasıyorda sonrasında gözün alışıyor
Ben denk gelmedim o dediğin şeye unutanlar da bilgisi olmayan veya çok dikkat etmeyen biri olmalı bariz fark var çünkü

2 gün 120Hz kullanınca 120Hz akıcılığı gidiyor zaten. Aynı şekil 60Hz'e dönünce de Max 2 güne alışılıyor. Sen 144 Hz monitör ve telefon ile doğdun herhalde.
Valla iphone 12 aldım ilk sonra 13 pro max deneyimledim sonra kendi telefonumu tekrar kullanayım dedim telefon kasıyor gibi resmen :D

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet sunal
arkadaşlar tamam 120 hz çok gerekli dğeil dediğiniz gibi ama bu bütçede bence gerekli en azından 10k bütçede bile çoğu android cihaz en az 90hz desteklerken düz modeller almak saçma olur bence

magic 6 pro bakılabilir bence dxomark sonuçlarına göre kamerası aşırı iyi. ama kamerasının görüntüsü gerçekten çok kötü

hamburkus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Berke Asya
arkadaşlar tamam 120 hz çok gerekli dğeil dediğiniz gibi ama bu bütçede bence gerekli en azından 10k bütçede bile çoğu android cihaz en az 90hz desteklerken düz modeller almak saçma olur bence
Onlar iphone kullanıyor babalarının malı gibi savunuyor 50k para verip 60hz neden kullansın bi insan yani

Top Bottom