hayırlı olsun hocamVatana millete hatırlı olsun 63kya düsen 5080i hüplettik umarım iyi bir modeldir
ihtiyac var mı ki60 bandına 5080 iyidir hayırlı olsun. 0.970 veya daha düşük voltaja undervolt yapmayı unutmayın
cok sagol hocam daha iyisi senin olur insallah , borca girdik ama yapcak bisi yok ahahahahhayırlı olsun hocam
Hakettiği fiyattan ortalama bir model almışsın hayırlı olsun 5080'in en kötü modeli bile iyidir zaten.Vatana millete hatırlı olsun 63kya düsen 5080i hüplettik umarım iyi bir modeldir
ihtiyac var mı ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
cok sagol hocam daha iyisi senin olur insallah , borca girdik ama yapcak bisi yok ahahahah
cok anlamadığım için sormustum canımın içi teşekkür ederim işlemcim geldiği an sistemi toplıyım dizeceğimE tabii ki var.
Aynı fpsi (hatta daha fazlasını alıcan)
Ama gereksiz yere bilmem kaç watt fazlasını yakıcan, fazla voltajla kartın ısınmasına sebep olucan macun ve padler daha erken eskiyecek
Ne gerek var ? 250 fps aldığın bir oyunda misal;
Undervolt yapılmamış kart 300w çeksin 1.068 1.075 gibi voltajda çalışsın 250 fps alsın
Aynı kart undervolt olsun 200w çeksin 0.970 0.960 da takılsın gene 250 fps versin
Sen şimdi 250 fps almaya devam ederken hangi profilde çalıştırmak istersin? Ben 2. Yi tercih ederim. Elektrik cebimde serinlik cebimde uzun ömürlük cebimde
Undervoltsuz gpu mu kullanılırmış aaaaa
bu arada sff olmamasına rağmen iyi fiyata aldığımı düşünüyorum sff olmayan modeller kolay kolay düsmüyoHakettiği fiyattan ortalama bir model almışsın hayırlı olsun 5080'in en kötü modeli bile iyidir zaten.
cok anlamadığım için sormustum canımın içi teşekkür ederim işlemcim geldiği an sistemi toplıyım dizeceğim
bu arada sff olmamasına rağmen iyi fiyata aldığımı düşünüyorum sff olmayan modeller kolay kolay düsmüyo
Aynen öyle SFF almaman bile büyük bir artıdır.cok anlamadığım için sormustum canımın içi teşekkür ederim işlemcim geldiği an sistemi toplıyım dizeceğim
bu arada sff olmamasına rağmen iyi fiyata aldığımı düşünüyorum sff olmayan modeller kolay kolay düsmüyo