Zotac GeForce RTX 5080 Gaming AMP Extreme Infinity alınır mı?

Adamlar 10 gün mükemmel indirim yapmışlar. Millet alışınca kasımda daha fena indirim gelir diye düşündü, gelmedi. Daha da o fiyatlara gpu satılacağını sanmıyorum.
Açıkçası ben o furyadan değilim. R5 5600X 3070Ti sistemim var. Bir nesil daha beklerim diyordum. Çip krizi olayını öğrenince biraz ani oldu sistem toplamam. Fazla takip edemedim teknoloji dünyasını. İlk parçamı geçen haftaki gaming gecesinde aldım. Ekran kartı olarak 5080 super'leri beklerim diye düşünüyordum. Sonradan yanlış bir düşüncede olduğumu anladım ama üzerinden 1-2 gün geçti. Geçen hafta perşembe cuma'dan sonra acayip fiyat farklılıkları oldu tren kaçtı maalesef. Şimdi zaten olan oldu deyip bir umut indirim bekliyorum. Geçen hafta MSI 5080 Trio 69k imiş gaming gecesinde ya ben bunu farketmedim ya da super muhabbetinden dolayı düşünmedim. Şimdi düşününce tekrar gaming gecesinde bu kartı görme ihtimali de bir hayli azaldı. Amazon'daki trio'yu alsam mı en azından taksit olayı var diye düşünmüyor değilim. Bu kafayı taşlara vurmak lazım taşlara.

Adamlar 10 gün mükemmel indirim yapmışlar. Millet alışınca kasımda daha fena indirim gelir diye düşündü, gelmedi. Daha da o fiyatlara gpu satılacağını sanmıyorum.
İdare eder.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,298
Üyeler
185,701
Son üye
N0Face
Geri