Zowie Ec-2 Alınır mı?

3360 ve üstü sensorler arasında hiç bir fark yok. Deathadder v2 ergonomik olarak daha iyi olabilir çünkü kablosu paracordumsu zowie deki plastik gibi değil ve skatezleri ptfe yani daha pürüzsüz hissettirir. Artık sensörlere takılmayın Allah rızası için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınmaz. G502 HERO öneririm.
Hocam tank gibi mouse asıl zowie ye göre bu daha da alınmaz yıl olmuş 2020 85 90 gram üstü mouse alınmaz

3360 ve üstü sensorler arasında hiç bir fark yok. Deathadder v2 ergonomik olarak daha iyi olabilir çünkü kablosu paracordumsu zowie deki plastik gibi değil ve skatezleri ptfe yani daha pürüzsüz hissettirir. Artık sensörlere takılmayın Allah rızası için.

Hocam tank gibi mouse asıl zowie ye göre bu daha da alınmaz
En çok satan oyuncu mouselarından biri G502 HERO'dur. Zaten tank gibi olmasının sebebi sağ elli kullanıcılar için olması. Ayrıca 3360'in üstü sensörlerin farkı gayet de anlaşılır. Ayrıca Zowie'de yazılım bile yok. Bugün artık 70 liralık mouselarda bile yazılım var. Sensöre takılırım ayrıca.

Hocam tank gibi mouse asıl zowie ye göre bu daha da alınmaz yıl olmuş 2020 85 90 gram üstü mouse alınmaz
Arkadaşlar zowie'nin beyazı var nolur siyahla bir fark varmı onu söyleyin birde elime uyarmı nolur yardımcı olun.

Her yer derken? Bu forumu kastediyosa iz zaten sadece sensor üzerinden öneriliyor mouselar skatez dır paracordur switch değişimi felan daha konusunu açan görmedim
reddit'de.

Arkadaşlar zowie'nin beyazı var nolur siyahla bir fark varmı onu söyleyin birde elime uyarmı nolur yardımcı olun.
Siyahla beyazın farkı renkleri.

Beyaz glossy siyah mat kaplaması farkı el tipine göre çok büyük elleri terliyen adam glossyi tutamaz

reddit'de.

Siyahla beyazın farkı renkleri.
Bu arada G502 hastalarına bakarsaniz yani sensör değilde şekline alisan insanlar modlama yaparak 80 90 grama düşürup kullanıyorlar. Çünkü piyasada öyle şekilli mouse yok

Beyaz glossy siyah mat kaplaması farkı el tipine göre çok büyük elleri terliyen adam glossyi tutamaz

Bu arada G502 hastalarına bakarsaniz yani sensör değilde şekline alisan insanlar modlama yaparak 80 90 grama düşürup kullanıyorlar. Çünkü piyasada öyle şekilli mouse yok
Basilisk V2 var.

Tamam'dır teşekkür ederin bu arada G502 arkadaşım kullanmıştı 2.ayında kablosu kırıldı normalde alırdım ama sıkıntı.
Kabloları paracord kablo ile değişebiliyorsunuz fiyatı 200 lira felan ama şekli çok hoşunuza giderse wireless ile neredeyse farkı olmuyo. Ben ParaCableMods Dan almıştım

Geri