Zowie EC2 Alınır Mı?

baya iyi mouse dir

Arkadaşıma 550tl civarında mouse bakıyoruz nasıl acaba?
Benimde aklımdaydı ve almaya karar verdim.
Fakat Razer Viper'ın daha iyi olduğunu duyduğumda direk Razer Viper aldım.
Sonuç: Gayet memnunum hatta aşırı derecede...
Ec1 kullanan bir arkadaş yan düğme ve tekerlek düğmesinin kalitesizliğinden şikayetçi olmuştu.
Benim için yan yuşların kalite ve hassasiyeti önemli olduğundan gönlüm rahat bir şekilde Ec2 almaktan vazgeçtim :D

Benimde aklımdaydı ve almaya karar verdim.
Fakat Razer Viper'ın daha iyi olduğunu duyduğumda direk Razer Viper aldım.
Sonuç: Gayet memnunum hatta aşırı derecede...
Ec1 kullanan bir arkadaş yan düğme ve tekerlek düğmesinin kalitesizliğinden şikayetçi olmuştu.
Benim için yan yuşların kalite ve hassasiyeti önemli olduğundan gönlüm rahat bir şekilde Ec2 almaktan vazgeçtim :D
Zaten bu mouse FPS oyunları için tasarlanmış bununla render falan yapılamaz diye biliyorum :D

Zaten bu mouse FPS oyunları için tasarlanmış bununla render falan yapılamaz diye biliyorum :D
Render için değil hocam zaten.
Ben FPS oyunlarında ve normal günlük kullanımda çok kullanırım bu tuşları...

EC1 kullanıyorum ben kısaca şöyle söyleyeyim malzeme kalites, yan tuşlar, tekerlek aşırı kalitesiz fakat ben sadece rekabetçi oyunlar için aldım ve memnuunum. Dpi ayarı sadece 4 tane 400-800-1600-3200 bunun dışında sensörü orta üstü. Ergonomisi ise aşırı iyi mouse'un en iyi yanı. Ele aşırı iyi oturuyor yani mouse yokmıuş gibi kaydırıyorsun.

EC1 kullanıyorum ben kısaca şöyle söyleyeyim malzeme kalites, yan tuşlar, tekerlek aşırı kalitesiz fakat ben sadece rekabetçi oyunlar için aldım ve memnuunum. Dpi ayarı sadece 4 tane 400-800-1600-3200 bunun dışında sensörü orta üstü. Ergonomisi ise aşırı iyi mouse'un en iyi yanı. Ele aşırı iyi oturuyor yani mouse yokmıuş gibi kaydırıyorsun.
Hocam yani sizce almalı mı? Yoksa başka bir şey mi almalı sadece CSGO oynuyor

Hocam yani sizce almalı mı? Yoksa başka bir şey mi almalı sadece CSGO oynuyor
Bence alınabilir ben de cs go için aldım, mutluyum. Fakat sensör önemli ise yani en önemli şey sensör ise arkadaşın için razer viper bakabilir, fakat rahatlık daha önemli ise zowie alaabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,101
Üyeler
189,035
Son üye
theteddy61
Geri