dagestarhep
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Ikisi de oldukca iyi zowie ec1 modelini kendim kullaniyorum sorun varsa cevaplayabilirim, rahatlik olarak zowie cok iyidir.
Ikisi de oldukca iyi zowie ec1 modelini kendim kullaniyorum sorun varsa cevaplayabilirim, rahatlik olarak zowie cok iyidir.
RGB ye bakmıyorum hocam Profesyonel olmayı düşündüğüm için almayı planlıyorumProfesyonel değilsen Steelseries daha iyi olur.
Driver'ı var, RGB'si var.
Zowie'de driver bulunmuyor. İstediğiniz DPI'yı ayarlayamıyorsunuz.RGB ye bakmıyorum hocam Profesyonel olmayı düşündüğüm için almayı planlıyorum
Anladım hocam peki profesyonel olarak bunlarla denk alınabilcfek bir mouse öneriniz varmıZowie'de driver bulunmuyor. İstediğiniz DPI'yı ayarlayamıyorsunuz.
Ama iki mouse'da güzel. Üzmez.
Anladım hocam peki profesyonel olarak bunlarla denk alınabilcfek bir mouse öneriniz varmı
Cs go oynuyorsaniz tamamem cs oynayacaksaniz zowie alin, yukarida yazdigima cevap yazsaydiniz keske daha rahat yardim edebilirim size cunku ec1Anladım hocam peki profesyonel olarak bunlarla denk alınabilcfek bir mouse öneriniz varmı
Deathadder V2 var, G403 var.Anladım hocam peki profesyonel olarak bunlarla denk alınabilcfek bir mouse öneriniz varmı