Neler Yeni

Zula hala oynanabilir bir oyun mu?

Paterica

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yiğit Arıcı
aşırı derecede p2w olmaya başladı
yerli oyun ayaklarıyla insanlar sömürülüyor
böyle oyunlar 3-5 sene oynanır sonra kendini bozar genelde
en sona sadece cebinde bol parası olan kişiler kalır
örneğin eskiden wolfteam de boş server ve oda bulamazdık
şimdi parası olan girip zevkine diriliş vs atıp çıkıyor
zula da öyle olmaya başlayacak
bir süre oyunda full +6 setli kişiler kalacak sadece
şimdiden olmaya başladı bile

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,011
İsim
Eymen Gürel
Sistemim anca kaldırıyor bende arada girip can sıkıntısından kaybediyorum.😄

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Arkadaşlar Valorant'tan sıkıldım, CS de aynı şekil sıkmaya başladı. Eski bir Zula hesabı var, şu an oyuna başlasam sarar mı? Şuan ki kitlesi nasıl? Hala oynayan varsa söyleyebilir mi?
en son battle royale modunu oynamıştım biraz güzeldi sabotaj adlı bir oyun var onada bakabilirsin

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
Valo ve cs den sıkıldıysanız direk zula oynayın. Maximum 5 dakika sonra valorant ın kıymetini daha iyi bilirsiniz. Hele +6 yetmezmiş gibi parayı bitirince +7 ye çıkaran zula oyuncuları mikrofon açıp öldürdüğünüz için ailevi değerlerinize küfür ettiğinde csgo daki rusları bile özlersiniz. Hee birde unutmadan eldivensiz racon kesilmez.

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.
Valo ve cs den sıkıldıysanız direk zula oynayın. Maximum 5 dakika sonra valorant ın kıymetini daha iyi bilirsiniz. Hele +6 yetmezmiş gibi parayı bitirince +7 ye çıkaran zula oyuncuları mikrofon açıp öldürdüğünüz için ailevi değerlerinize küfür ettiğinde csgo daki rusları bile özlersiniz. Hee birde unutmadan eldivensiz racon kesilmez.
Eski kanser velet kitlesi hala var desenize.

Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
D D
Hocam oyun 3-5GB falan, bence indirin biraz oynayın sararsa biraz daha oynarsınız. Sarmaz ise kaybedecek bir şey yok zaten oyun onlarca GB değil max 1 buçuk saatte iner.

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
Eski kanser velet kitlesi hala var desenize.

İzoly/Turbox alıp e sporcu olma yolunda ilerleyen herkes zula oynuyor zaten. Arkadaşlarım ile CSGO daki lagdan sıkılınca bari dedik zula girelim. Abi kendi takım arkadaşımla kavga etmekten oyun oynayamadım. Zulanın en büyük sorunu hayatımda gördüğüm en abartılı P2W. Eskiden daha kötüydü para vermeden + basmak imkansızdı şimdi sadaka verir gibi materyal veriyor el açıp Allah razı olsun diyoruz. Bana kalırsa valorant veya cs nin yanında bir hiç zaten 2 3 tane kendi mapleri var onlarda kötü. CS 1.6 ya csgo skin pack yükleyince daha çok hoşuma gidiyor. Csgo türkiye sunucusu açmamaya kararlı gibi ondan dolayı cs oynayamıyorum. En azından valorant var adam gibi oynayabileceğim. Zaten yeni pc hevesiyle başladım hepsine. Yavaş yavaş sıkılıyorum. Artık eski alışkanlıklarıma dönüp uygulama yazmak istiyorum.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Arkadaşlar Valorant'tan sıkıldım, CS de aynı şekil sıkmaya başladı. Eski bir Zula hesabı var, şu an oyuna başlasam sarar mı? Şuan ki kitlesi nasıl? Hala oynayan varsa söyleyebilir mi?
oyuna +7 geldi hesabın iyise oynanabilir hesabn çöpse baslama bile

Top Bottom