eşşektuccari55
80+
- Reaksiyon skoru
- 190
Oyundaki en güçlü silah kredi kartıMerhabalar iyi forumlar sizce zula da aim i iyi olan biri mi kazanır parası daha çok zengin bir hesap mı kazanır sizce ama aim i kötü
Oyundaki en güçlü silah kredi kartıMerhabalar iyi forumlar sizce zula da aim i iyi olan biri mi kazanır parası daha çok zengin bir hesap mı kazanır sizce ama aim i kötü
Hocam sistemim eski ama baya sistemin özellikleriCs go yükle romanya sunucularına gir yada 500 saatin varsa INUI diye bir yazılımla csgo rekabetçi girebilirsin
Yükseltecek olsan bütçe ne kadar olur 1klık bir yükseltme bile bayaa fark eder cunküHocam sistemim eski ama baya sistemin özellikleri
Intel pentium e5400
AMD Radeon HD5450 2gb
4gb ram var ne oynarım ben bu sistemle ha bu arada 128 GB SSD 500gb HDD var
Hocam bütçem yok yükseltmek istemiyordum lga 775 olduğu için ölü yatırım olur çalışıp yazın yeni kasa alacağım zatenYükseltecek olsan bütçe ne kadar olur 1klık bir yükseltme bile bayaa fark eder cunkü
Tamamdır o pc ile bir csgo olur bence , bu arada ölü yatırım diye bir şey yok işinizi görüyorsa o iyi yatırımdır her denilene inanmayın iyi günlerHocam bütçem yok yükseltmek istemiyordum lga 775 olduğu için ölü yatırım olur çalışıp yazın yeni kasa alacağım zaten
YouTube de en yüksek 46 en düşük 28 FPS gösteriyorTamamdır o pc ile bir csgo olur bence , bu arada ölü yatırım diye bir şey yok işinizi görüyorsa o iyi yatırımdır her denilene inanmayın iyi günler
Anladım hocam teşekkürler1.6 bile iyidir zuladan
DDIRFHBOGJASDRILUVGKADPBVŞIGURAEPÖGMĞVDFİyüzde 89 para yüzde 11 kredi kartı
Hesabımı satabilirim sana dostum +5 +6 +7 ler var istersenTamamdır hocam
Şuanlık kalsın kankam çok sağol bir item satıştan bakarım olmadı CS 1.6 oynarım en sevdiğim oyunlardan biriHesabımı satabilirim sana dostum +5 +6 +7 ler var istersen