Neler Yeni

İnceleme Zümrüt A.Ş araç üstü çadır incelemesi

Techno08

80+ Gold
Benim bildiğim herhangi bir dağ kampına falan çıkmadan önce Jandarmadan falan izin almamız gerekiyordu. Sizin gittiğiniz yer direkt bir kamp alanı mı komple? Yoksa rastgele bir konum mu?

Kamp alanı hocam. Sadece ateş yakmaya ve gündüz torpil tabanca patlatmaya kızıyor jandarmalar. Onun harici burada bir şey demiyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

kamp severler için ideal öyle ormana kafana göre giremezsin jandarma görürse üzer bilesin :kekw:

Burası zaten kamp yeri hocam burada silah ya da ateşe falan dikkat ediyorlar. Ateş yakmak yasak aslında ama gelip kontrol edip gidiyorlar sadece kampa kızmıyorlar.

Techno08

80+ Gold
Ben orada zıplamazsam içim rahat etmez ama :( :D

Valla hocam çadırın altında ki araç tavan çıtaları plastik olmasa ben deneyecektim de şu anda bile diken üstündeyim inanın 😂

Techno08

80+ Gold
Çok kullanışlı duruyor, Toroslara giderken kullanmak lazım, normal çadırlarda iyi de bu daha pratik.

Katılıyorum hocam. Pratiklikten ziyade daha temiz.; böcek, kene girme derdi yok temizlemesi daha kolay. Yanında küçük bir ev taşıyormuşsun gibi bir şey. Birde sağolsunlar yatağı da kendileri gönderdiler normal çadır da yatak bile koysan eğimli arazi de falan bile rahatsız edebiliyor.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,163
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Katılıyorum hocam. Pratiklikten ziyade daha temiz.; böcek, kene girme derdi yok temizlemesi daha kolay. Yanında küçük bir ev taşıyormuşsun gibi bir şey. Birde sağolsunlar yatağı da kendileri gönderdiler normal çadır da yatak bile koysan eğimli arazi de falan bile rahatsız edebiliyor.
Ohh oh mis gibi, güle güle kullan. Bende babama göstericem alsın şundan da bi değişiklik olsun. Hep aynı çadırla gidiyoz dağa.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Güzel inceleme olmuş

Juiclair0

80+ Silver
Herkese merhabalar yeni bir incelemeyle karşınızdayım. Bugün 2 haftadır elimde olan ve severek kullandığım bir kamp malzemesini tanıtacağım.

Alıntıyı görüntüle

Öncelikle çadırımız kargodan bu şekilde çıkıyor ve poşeti açtığımızda da bu şekilde oluyor:

Alıntıyı görüntüle

Bu resim çadırımızın üst kısmı.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bu da aracın tavan çıtasına monteleyeceğimiz alt kısım.

Çadırın ilk geldiği halini paylaştım. Öncelikle çadırımızı aracın üstüne takmak için yatay destek aparatı lazım bu aparat sizde yoksa satın alıp aracınıza takmanız lazım.

Örnek:

Alıntıyı görüntüle

Bizim aparat plastik. Siz demir aparat alsanız daha da iyi olur sağlamlık açısından.

Çadırı araca monte etmesine gelirsek de gayet basit ama bunun için 4 kişi falan lazım çünkü çadır oldukça ağır ve aracın üstüne koyduktan sonra iki kişinin çadırı destekleyip diğer ikisinin de vidaları sıkması lazım. Çadırı araca oturttuktan sonra çadırın içinden çıkan vidaları aparatın arasından geçecek şekilde ayarlıyoruz ve yine çadırın içinden çıkan demir kelepçe ile o vidaları kelepçeye oturtturuyoruz ve bu kadar.

Alıntıyı görüntüle

Çadırı kurduktan sonra açmak için merdivenin yanında ki pimi itio merdiveni de kendimize çekiyoruz ve çadır açılmış oluyor.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Şimdi gelelim firmaya. Biz çadırı zümrüt çadır adlı bir şirketten sipariş verdik ve gerçekten çok iyi ilgilendiler. Arada bir aracı yok direkt şirketin yöneticileri ile görüşüyorsunuz ve siparişlerinizi onlar alıyor ve kargoya da bizzat kendileri veriyor çok güvenilir ve müşterilerine ilgili insanlar olduklarını söyleyebilirim. Benim çadır 2 yetişkin ve 1 çocuk büyüklüğünde yani 125×250 ebatlarında termal bir çadır ve biz 7500 liraya aldık. Şu anda çok memnun olduğumu söyleyebilirim. Olumsuz yanları ise yok değil maalesef mesela demir merdiven ayakları acıtıyor ve çadırı açarken bazen zorlanıyoruz ama onun harici kesinlikle tavsiye ederim. Güncel fiyat listesini aşağıya bırakıyorum ilgilenen varsa bakabilir. Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Alıntıyı görüntüle

@TahaCel
Hocam elinize sağlık ürünü bende bu aracıma almak istiyorum ama aracıma fazla güvenemiyorum böyle dağlık alana geldiğimde bozulursa falan diye. Bide seat arona 2021 aracım var onada kıyamıyorum çok istiyorum almak kararsızım.
kacccov.PNG

Techno08

80+ Gold
Hocam elinize sağlık ürünü bende bu aracıma almak istiyorum ama aracıma fazla güvenemiyorum böyle dağlık alana geldiğimde bozulursa falan diye. Bide seat arona 2021 aracım var onada kıyamıyorum çok istiyorum almak kararsızım.
Alıntıyı görüntüle

Çadırdan dolayı bozulmaz hocam rahat kaldırır bu araç çadırı. Sadece tavan çıtaları ve yan çıtalar yok onu alıp takmanız lazım. Seata da takarsınız bu arada hatta seata daha da iyi olabilir. Ben memnunum tavsiye ederim.

Juiclair0

80+ Silver
Çadırdan dolayı bozulmaz hocam rahat kaldırır bu araç çadırı. Sadece tavan çıtaları ve yan çıtalar yok onu alıp takmanız lazım. Seata da takarsınız bu arada hatta seata daha da iyi olabilir. Ben memnunum tavsiye ederim.
hocam tavan demiri aracın var zaten taşımaması açısındanda söylemedim 4.2l v6 motor var zaten. Sadece araç olur olmadık yerlerde garip parçaları arıza veriyor.

Techno08

80+ Gold
hocam tavan demiri aracın var zaten taşımaması açısındanda söylemedim 4.2l v6 motor var zaten. Sadece araç olur olmadık yerlerde garip parçaları arıza veriyor.

O zaman bilemiyorum hocam seata takmanız daha mantıklı olabilir o zaman. Seata takar diğer aracı kesin olarak yaptırdığınız zaman da çıkarıp ona takabilirsiniz isterseniz.

@Denizgezen hocam da yardımcı olabilir

Juiclair0

80+ Silver
O zaman bilemiyorum hocam seata takmanız daha mantıklı olabilir o zaman. Seata takar diğer aracı kesin olarak yaptırdığınız zaman da çıkarıp ona takabilirsiniz isterseniz.

@Denizgezen hocam da yardımcı olabilir
Hocam seata kıyamıyorum sıfır aldık 1m yaklaşmış fiyatlar 1mlik aracın üstüne çıkıpta yatmak ne biliyeyim. bu jeepede 50.000üstü harcadım hala düzen tutmadı araç arıza çıkarıyor.

Top Bottom