Herkese merhabalar yeni bir incelemeyle karşınızdayım. Bugün 2 haftadır elimde olan ve severek kullandığım bir kamp malzemesini tanıtacağım.
Alıntıyı görüntüle
Öncelikle çadırımız kargodan bu şekilde çıkıyor ve poşeti açtığımızda da bu şekilde oluyor:
Alıntıyı görüntüle
Bu resim çadırımızın üst kısmı.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu da aracın tavan çıtasına monteleyeceğimiz alt kısım.
Çadırın ilk geldiği halini paylaştım. Öncelikle çadırımızı aracın üstüne takmak için yatay destek aparatı lazım bu aparat sizde yoksa satın alıp aracınıza takmanız lazım.
Örnek:
Alıntıyı görüntüle
Bizim aparat plastik. Siz demir aparat alsanız daha da iyi olur sağlamlık açısından.
Çadırı araca monte etmesine gelirsek de gayet basit ama bunun için 4 kişi falan lazım çünkü çadır oldukça ağır ve aracın üstüne koyduktan sonra iki kişinin çadırı destekleyip diğer ikisinin de vidaları sıkması lazım. Çadırı araca oturttuktan sonra çadırın içinden çıkan vidaları aparatın arasından geçecek şekilde ayarlıyoruz ve yine çadırın içinden çıkan demir kelepçe ile o vidaları kelepçeye oturtturuyoruz ve bu kadar.
Alıntıyı görüntüle
Çadırı kurduktan sonra açmak için merdivenin yanında ki pimi itio merdiveni de kendimize çekiyoruz ve çadır açılmış oluyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Şimdi gelelim firmaya. Biz çadırı zümrüt çadır adlı bir şirketten sipariş verdik ve gerçekten çok iyi ilgilendiler. Arada bir aracı yok direkt şirketin yöneticileri ile görüşüyorsunuz ve siparişlerinizi onlar alıyor ve kargoya da bizzat kendileri veriyor çok güvenilir ve müşterilerine ilgili insanlar olduklarını söyleyebilirim. Benim çadır 2 yetişkin ve 1 çocuk büyüklüğünde yani 125×250 ebatlarında termal bir çadır ve biz 7500 liraya aldık. Şu anda çok memnun olduğumu söyleyebilirim. Olumsuz yanları ise yok değil maalesef mesela demir merdiven ayakları acıtıyor ve çadırı açarken bazen zorlanıyoruz ama onun harici kesinlikle tavsiye ederim. Güncel fiyat listesini aşağıya bırakıyorum ilgilenen varsa bakabilir. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Alıntıyı görüntüle
@TahaCel