Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı günler benim bir sorum vardıda bundan birkaç gün içinde telefonumu root attırmıştım her şeyi doğru düzgün yaptım cihaza düzgün bir şekilde root atım benim bilgisayarım PC'm olmadığı için telefoncudan root attırmıştım telefona ama burada Zygisk aktif olmuyor Zygisk mevcut değil hatasını veriyor root atarken nerede hata yaptım acaba ya da root atmak bir ilgisi var ramdisk mevcut ama Zygisk mevcut değil yazıyor bunu nasıl düzeltebilirim Zygisk mevcut değil hatasını veriyor burada ne yapabilirim acaba ya da çözüm nelerdir? Bilen varsa yardımcı olabilecek var mı? Acaba Zygisk mevcut değil yazıyor ramdisk mevcut evet burada sorun yok ama Zygisk aktif olmuyor Zygisk mevcut değil yazıyor bunu nasıl düzeltebilirim bilen var mı? Acaba. Buradan her şeyi yaptım ama olmuyor yine de ek ayar gerekiyor diyor evet burada her şeyi doğru yaptım kurulumunu root doğru düzgün bir şekilde attım telefona ama Zygisk aktif olmuyor burada sorun bu Zygisk mevcut değil yazıyor burada ne yapabilirim acaba Zygisk nasıl aktif edebilirim. Rootu telefoncudan attırmıştım telefoncu attı root acaba root telefona atarken bir hata mı yaptı Zygisk aktif değil Zygisk mevcut değil yazıyor Bu Zygisk Mevcut Değil Hatasını Nasıl Düzeltebilirim