Zyxel modemler için QoS yardım

qos yapmadan benimde aldığım değerler bunlar D alıyorum ve +200 300 gidip geliyor sizde kesinlikle işe yarar diye düşünüyorum modem arayüzünüz nasıl üstte atmıştım bakar mısınız ve aldığınız hız kaç normalde onuda yazın
bu arayüze nasıl girebilirim biraz bakındım fakat bulamadım. fazla modemi kurcalamadığım için bilgim yok. 🙃

192.168.1.1 ile girebilirsin kullanıcı adı: admin şifre: admin olması gerekiyor
kullanıcı adı veya şifre hatalıdır diyor. bendeki modem biraz eski TTNet VMG3312-B10B model kullanıyorum. aslında jombo hocamınki ile aynı gözüküyor ama.

kullanıcı adı veya şifre hatalıdır diyor. bendeki modem biraz eski TTNet VMG3312-B10B model kullanıyorum. aslında jombo hocamınki ile aynı gözüküyor ama.
hocam arayın müşteri hizmetlerinden öğrenin en mantıklısı hatta mümkünse şifreyi değiştirin.

hocam arayın müşteri hizmetlerinden öğrenin en mantıklısı hatta mümkünse şifreyi değiştirin.
valla geçenlerde daha müşteri hizmetleri ile tartıştık. yapım çalışması ayağına 1 ay kestiler internetimizi falan. tahaatüm bitsin türknete falan geçmeyi düşünüyorum. ondan bi süre daha idare edeyim artık. 100-150 tl fazladan verip rezillik çekmeye değmez. türknet sabit 35mbps download 10 mb upload garantisi veriyor 12 ay boyunca. (şuanki 8mbps download ile 1 mbps upload anca falandır).

evet arayın hemen söylerler zaten
1756488680157.webp

telefon kullananlar internetin içinden geçmesin diye ayar yapmak istiyorum ne önerirsin ?

banada el atarmısınız
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lg8245x6-50 modem ise bu
https://techolay.net/sosyal/konu/lg8245x6-50-modemde-qos-ayari-nasil-yapilir.40393/ rehbet forum var takıldığın yer olursa söylersin bilgim dahilinde yardımcı olurum

Alıntıyı görüntüle
telefon kullananlar internetin içinden geçmesin diye ayar yapmak istiyorum ne önerirsin ?
hiçbir şey değişmez muhtemelen çünkü değiştirmeye kalkarsan inanılmaz yavaşlar genel qos yaptın kalsın öyle çünkü hat değerlerinde sorun var zaten ve mbps'n çok çok düşük anlamı olmayacak

https://techolay.net/sosyal/konu/lg8245x6-50-modemde-qos-ayari-nasil-yapilir.40393/ rehbet forum var takıldığın yer olursa söylersin bilgim dahilinde yardımcı olurum

hiçbir şey değişmez muhtemelen çünkü değiştirmeye kalkarsan inanılmaz yavaşlar genel qos yaptın kalsın öyle çünkü hat değerlerinde sorun var zaten ve mbps'n çok çok düşük anlamı olmayacak
hocam müsaitseniz dm gönderebilir misiniz? konu hakkında danışabilir miyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,004
Üyeler
183,934
Son üye
ekoyal
Geri