Bütçenizi Söyleyin Kasa Önerisi Yapıyım

Merhaba,

Eski sistemimde ki depolama birimlerini,Kasayı ve Güç kaynağını kuullanıcam. Bana Ekran kartı+İşlemci+Ram ve Anakart önerisinde bulunur musun?

Tşk. - Bütçe 20.bin Türk Lirası

Thermalright Phantom Spirit 120 SE (Kule Tipi) - (Yeni sistemde kullanıcam)
PATRİOT P320 2TB NVMe M.2 SSD - (Yeni sistemde kullanıcam)
XPG Core Reactor 650W 80+ GOLD Full Modüler (650G-BKCEU) - (Yeni sistemde kullanıcam)
ZOKO AMİRAL WHİTE DK431
- (Yeni sistemde kullanıcam)

Beyler kullananlardan tavsiye lazım (zoko amirali düşünüyorum alıcam 2 gün içinde)yapay zekaya yazıp önermeyin lütfen bütçem maks 2-2.5k güzel görünen frgb olmayan kasa lazım benim aklımda zoko amiral var nasıldir sizce kullananlar varsa yazarsa sevinirim teşekkürler

Bu videoda görüldüğü üzere büyük uzun bir kasa önermişsiniz yine. Cevapları umarım yapay zekadan alıp buraya yapıştırmıyorsunuzdur. Size attığım videoyu izlemeden bulduğunuzu paylaşıp geçiyorsunuz sanırım. Altta attığım linkteki gibi bir kasa arıyorum. RTX 5060 LP ekran kartını takabileceğim şekilde mini-ITX anakart kullanarak toplayacağım sistem için bakıyorum.
bütün cevapları yapay zekadan alınma güvenmeyin bu adama.

Hocam Selam
90k Bütçe ile kasa toplamak istiyorum
Ekran Kartı tercihim RTX5070 Tİ
İşlemci Tercihim. AMD marka
Kullanım amacıda oyun yoğunluklu

Hocam Selam
90k Bütçe ile kasa toplamak istiyorum
Ekran Kartı tercihim RTX5070 Tİ
İşlemci Tercihim. AMD marka
Kullanım amacıda oyun yoğunluklu
Bende bu şekil bir sistem toplamak istiyorum 5070 ti ya da 5080 galax marka ekran kartı nasıl olur ve sistem önerisi verirseniz harika olur
hem bana hem de arkadaşa çok yararlı olur

Yapay Zekadan Aldığım Kanıtla
13 yaşında bebesin daha bro sana kaç defa başka konularda da bu yapay zekadan alıp cevapları atma insanlara dedim
Bu videoda görüldüğü üzere büyük uzun bir kasa önermişsiniz yine. Cevapları umarım yapay zekadan alıp buraya yapıştırmıyorsunuzdur. Size attığım videoyu izlemeden bulduğunuzu paylaşıp geçiyorsunuz sanırım. Altta attığım linkteki gibi bir kasa arıyorum. RTX 5060 LP ekran kartını takabileceğim şekilde mini-ITX anakart kullanarak toplayacağım sistem için bakıyorum.
bak bu adamda demiş dediği şeylere bakmadan gpt ye atıyorsun gelen cevapları da buraya kesip biçip atıyorsun. valla komiksin bırak bu işleri amacını halen anlayamadım zaten mesaj sayınımı artırmaya çalışıyorsun ya da kendini pc uzmanımı ilan etmeye çalışıyorsun :D

13 yaşında bebesin daha bro sana kaç defa başka konularda da bu yapay zekadan alıp cevapları atma insanlara dedim

bak bu adamda demiş dediği şeylere bakmadan gpt ye atıyorsun gelen cevapları da buraya kesip biçip atıyorsun. valla komiksin bırak bu işleri amacını halen anlayamadım zaten mesaj sayınımı artırmaya çalışıyorsun ya da kendini pc uzmanımı ilan etmeye çalışıyorsun :D
Attığım ürünleri beğenmediniz için

Önceki adam mini itx öner demiş yine önerdiğin kasanın alakası yok uzun bir kasa boyutları vs. uymuyor keşke baksaydin onermeden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.

la olm şakamısın sen :D insanların istediği kriterlerin tam tersi şeyler atıp sözde önerdim sanıyorsun daha yaşın küçük heves ediyor olabilirsin ama benden sana tavsiye yapay zekaya atıp durma herşeyi madem böyle forumda öneriler tavsiyeler yapmak istiyorsun araştır, araştır ve araştır. sonra topladığın bilgilerle daha sağlıklı öneriler yap. milletide yanlış yönlendirme bilgisi olmayan insan çok fazla onlarda konu açıp en nihayetinde kazıklanmamak için öneri istiyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,035
Üyeler
183,048
Son üye
eeeee78
Geri