Protein tozu önerisi

Rybton

80+
Reaksiyon skoru
17
Merhaba protein tozu almak istiyorum bigjoy Hardline ve Scitec arasında kaldım. Hangisini almalıyım HIQ önermeyin HIQ kullanmayacağım.

Merhaba protein tozu almak istiyorum bigjoy Hardline ve Scitec arasında kaldım. Hangisini almalıyım HIQ önermeyin HIQ kullanmayacağım.
Scitec ve ya Supplementler öneririm.

bende supplementlerin izole protein tozunu kullanıyorum fiyat performans ürünü bence. bahsettiğin markalar içerik olarak daha temiz, bi ara hardline kullanıyodum çok memnundum bu arada ama bütçe olarak zorladı eğer sıkıntın yoksa hardline alabilirsin bence

ben optimum kullandım uzun bir süre ama çok pahalı olduğu için artık alamıyorum. içerik ve tat olarak bence ne iyisiydi şu anda da arada hardline arada supplementlerin kendi protein tozunu kullanıyorum ikiside ok bence iş görüyor tavsiye ederim özellikle bisküvi aramalı 10/10

ben hardline kullanıyodum baya memnundum ama bütçe olarak beni zormalaya başladı o yüzden supplementlerim protein tozuna geçtim tuzlı karamellisi çok iyi fiyat performans ürünü

bigjoy iyidir, tat olarak gayet başarılı özellikle çikolata aroması baya akıcı gidiyor. karışımı kolay, midede de ağırlık yapmıyor. Scitec içerik olarak kaliteli ama fiyatı biraz cep yakıyor. Eğer fiyat performans arıyorsan Bigjoyun protein tozu bence daha mantıklı tercih.

Geri