İyi de rakip yok ki hocam. PS120 dediğin soğutucu bir çok 240mm AIO'dan daha iyi sonuç veriyor.ama illa alacaksan phantom spirit veya peerless assasin al. az kaldı thermalright fanı olacam f/p diye önermekten
Bu boşta olan değerler, oyunlarda da çok değişmiyor hadi +10 felan koy yani, kasa da önemli tabi.Tamam kaydettim bunu
Oyunlarda 85-90 oluyor bana oyunlar da 70-75 sıcaklık yeterliAlıntıyı görüntüle
Bu boşta olan değerler, oyunlarda da çok değişmiyor hadi +10 felan koy yani, kasa da önemli tabi.
Önceden kac aliyordunuz7500f im vardı 9800x3d ye geçicektim phantom spirit aldım önce 7500f de sonra 9800x3d de kullandım ikisine de yetiyor soğutucu. 7500f 70 dereceli görmemiştir muhtemelen phantom spirit ile.
senin aldığına yakın değerlerÖnceden kac aliyordunuz
PBO kullanıyorsan kapat veya PBO dan under volt yap idareter güzel bir undervolt ile 10-15 derece düşürür ve hem daha stabil hale gelir hem daha az güç çeker hemde en önemlisi sıcaklık düşer ve seni idare eder tek kötü yanı FPS in normalden biraz daha düşük olacak fakat sıcaklık değerlerin de dusecegi için drop veya micro lag yemezsin bunu usulüne uygun bir şekilde ayarlaman lazım eğer çok undervolt yaparsan işlemcin ekran kartın tarafında bottleneck yani darboğaza düşürülebilirPBO kapatsam ısı duser mi alana kadar biraz performanstan feraget edeceğim artık