Işlemci sicakligi beni bezdirdi 7500f

İlla sıvı soğutma alacaksan artic liquid freezer 240mm en iyilerdendir. Haricinde phantom spirit kule tipi o fanı buz gibi çalıştırır.
Kasam microatx olduğu icin 240mm destegi yok

1753629849551.webp

Tamam kaydettim bunu
Bu boşta olan değerler, oyunlarda da çok değişmiyor hadi +10 felan koy yani, kasa da önemli tabi.

5 7600 ü bu soğutucuyla kullanan arkadaşım var nefes almanın bile zor olduğu bu havada oyunda 70 derecelerde çalıştığını söylüyor
iyzico 500tl cashbackle bunlar daha mantıklı alternatif olur

7500f im vardı 9800x3d ye geçicektim phantom spirit aldım önce 7500f de sonra 9800x3d de kullandım ikisine de yetiyor soğutucu. 7500f 70 dereceli görmemiştir muhtemelen phantom spirit ile.

7500f im vardı 9800x3d ye geçicektim phantom spirit aldım önce 7500f de sonra 9800x3d de kullandım ikisine de yetiyor soğutucu. 7500f 70 dereceli görmemiştir muhtemelen phantom spirit ile.
Önceden kac aliyordunuz

O soğutucunun stok soğutucudan çok bı farkı yok. Kaliteli kule tipi ya da sıvi soğutucu şart

O soğutucunun stok soğutucudan çok bı farkı yok. Kaliteli kule tipi ya da sıvi soğutucu şart
Maalesef yeni fsrkettim pbo kapatmak zorunda kaldım alana kadar böyle idare edeceğiz

PBO kapatsam ısı duser mi alana kadar biraz performanstan feraget edeceğim artık
PBO kullanıyorsan kapat veya PBO dan under volt yap idareter güzel bir undervolt ile 10-15 derece düşürür ve hem daha stabil hale gelir hem daha az güç çeker hemde en önemlisi sıcaklık düşer ve seni idare eder tek kötü yanı FPS in normalden biraz daha düşük olacak fakat sıcaklık değerlerin de dusecegi için drop veya micro lag yemezsin bunu usulüne uygun bir şekilde ayarlaman lazım eğer çok undervolt yaparsan işlemcin ekran kartın tarafında bottleneck yani darboğaza düşürülebilir

Geri