CillianMurphy
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Bütçe maks 8.000 TL. Teşekkürler.
Bu anakartın faz yapısı emin değilim yanlış değilsem ucuz olan gigabyt b650 ile aynı![]()
Gigabyte B650 Eagle AX WI-FI AMD B650 DDR5 M.2 AM5 HDMI/DP ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Gigabyte B650 Eagle AX WI-FI AMD B650 DDR5 M.2 AM5 HDMI/DP ATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Aorus Elite'yi çok öneriyorlar ama emin olamadım fazlarda falan coil whine sorunu varmış.Bu anakartın faz yapısı emin değilim yanlış değilsem ucuz olan gigabyt b650 ile aynı
Onu bilmiyorum hocam b650 gaming plus atx alınabilir faz yapısı aynı fiyattakilere oranla daha iyiAorus Elite'yi çok öneriyorlar ama emin olamadım fazlarda falan coil whine sorunu varmış.
Hocam MSI VRM'leri çok ısınıyormuş B650 serisinde. Yabancı kanallarda testleri mevcut. Ne yapsam karar veremedim.Onu bilmiyorum hocam b650 gaming plus atx alınabilir faz yapısı aynı fiyattakilere oranla daha iyi
Bütçe maks 8.000 TL. Teşekkürler.
Olabilir.![]()
Asus TUF Gaming B650M-E WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
Asus TUF Gaming B650M-E WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hepsi öyle değil. Özellikle P ve yanlış hatırlamıyorsam S öyleydi.Hocam MSI VRM'leri çok ısınıyormuş B650 serisinde. Yabancı kanallarda testleri mevcut. Ne yapsam karar veremedim.
Bakıyorum hemen.Hepsi öyle değil. Özellikle P ve yanlış hatırlamıyorsam S öyleydi.
Hardware Unboxed b650 videosunu izlemeni öneririm