Bf'nin hiçbir serisine 200tl'den fazla ödenmez ytdBu kadar para hakettiğini düşünmüyorum. Sonbaharda veyahut cadılar bayramında falan indirime giriyor mu yeni çıkan oyunlar? BF serisi vs.
Sen açma paşa.Bf'nin hiçbir serisine 200tl'den fazla ödenmez ytd
Call of duty serisi varken bırak bf oynamayı sayfasını bile açmam
Açmam zaten çünkü oyun zevkim yüksekSen açma paşa.
Bu yıl girmez. Ben bugünkü canlı yayını izledim baya iyi gözüküyor. Bug falan gözükmedi.Bu kadar para hakettiğini düşünmüyorum. Sonbaharda veyahut cadılar bayramında falan indirime giriyor mu yeni çıkan oyunlar? BF serisi vs.
Baya hype oldu zaten yayından sonraBu yıl girmez. Ben bugünkü canlı yayını izledim baya iyi gözüküyor. Bug falan gözükmedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bazı haritaları bf2042 andırıyor bazıları bf3. Güzel yapmışlar
Bende bekliyorum direk satın alacam. Mw3 ve bo6 rezilliğinden sonra iyi gelecek. Umarım Bu yıl çıkacak codu iyi yaparlar... Mw2 deki tadı alamadım 3 ve bo6danBaya hype oldu zaten yayından sonraEn fazla para verdiğim oyun olcak
Oyun Yeni Çıktı Girceğini SanmıyorumBu kadar para hakettiğini düşünmüyorum. Sonbaharda veyahut cadılar bayramında falan indirime giriyor mu yeni çıkan oyunlar? BF serisi vs.
ea play ile yüzde 10 luk indirim yapıyor 62/63 dolar oluyorBu kadar para hakettiğini düşünmüyorum. Sonbaharda veyahut cadılar bayramında falan indirime giriyor mu yeni çıkan oyunlar? BF serisi vs.