Sistemi üstün körü yazıyorum size. Vanguard 5070 ti , x870 tomahawk wifi , 32 gb trident z5 6000mhz cl32 ram , 7800x3d işlemci , xpg kyber 750 gold 80+ psu . Birkaç defa bu tarz problemler yaşamıştım fakat arasında baya zaman farkları vardı. MSI afterburnerdan sıcaklık izlediğimde çok yapıyordu. Hatta oyunlar kendi kendine alta alıyordu. Ben bunu sistemsel zannetmiştim fakat sonra Afterburner kapattığımda bu sorunu çözdüm. Şimdii sorun ise şu. Rocket league ve EAFC25 oynarken son 1 hafta içerisinde 5-6 defa yaptı bu problemi. Oyun oynarken bi anda Alt f4 çekmiş gibi oyunlar kendi kendine kapanıyor. Ekran kartından şüphelenmiyorum çünkü 4070 ekran kartımlada bu sorunu ara ara yaşıyordum. 5070 ti geçince bu sorun arttı. Acaba diyorum PSU mu yetersiz geliyor diyeceğimde 750+80 psu 4070 gibi orta seviye kartada nasıl yetmeyecek ? Bios üzerinde Expo ayarları bile kapalı herhangi bir hız aşırtmada yapmadım. Yaklaşık 1 haftadır çok sık yapmaya başladı. Daha önce bu problemi yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi ? Çünkü online bir oyunda devamlı oyunu kapatması çok fazla sinir bozuyor.