🔥İndirim GameGaraj Vade Farksız 9 Taksit Sistemlerde İndirim

Vade farksız 9 taksit sistem arayan çok kişi var o yüzden paylaşıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart ve SSD hazır sistem piyasasında gayet kabul edilebilir, o PSU C seviyesi ön yargılı olmayalım, tek sıkıntı CL46 RAM.
Cl46 vb olaylarını normal bi kullanıcı anlamaz diye düşünüyorum ha 30 ha 40 ha 46 aynı sistemde CL 40 takılmıs ram ile 46 takılmıs pc de oyun açısından kaç FPS yükseliş oluyor?

bn artık konuşmicam - muhtemeldir sn game garaja çalışan bi arkadaşa bnziyon - haliyle savunucan - ama sana nacizane tavsiyem burası avantaj blogu deyil indirim blogudur - snin yaptığın avantaj yni sadece taksit meselesi - indirim deyil - iyi günler -
Ben burda bilgiler ile konuşuyorum, sen ise 5 yıl önce forum efsanelerinden duyduğun şeyler ile marka algısı yapıyorsun. Mesela ben bu sistemlerde Aigo GP750 PSU hakkında kuşkunuz olmasın diye boşuna demiyorum:
Bak uzun bir incelemesi yapılmış. C seviyesi bir PSU. FSP C seviyesi PSU yapıyor öve öve bitiremiyorsunuz. Neden çünkü markası FSP. Ben burda Aigo çok iyi marka falan da demiyorum. F/E seviyesi bayağı bi PSU'su var. Segotep de aynı şekilde ama Türkiye'ye sadece BN750W C+ seviyesi, oldukça kaliteli kombinasyona sahip PSU'larını getirmişler öneriyorum.

Son düzenleme:
Ben burda bilgiler ile konuşuyorum, sen ise 5 yıl önce forum efsanelerinden duyduğun şeyler ile marka algısı yapıyorsun. Mesela ben bu sistemlerde Aigo GP750 PSU hakkında kuşkunuz olmasın diye boşuna demiyorum:
Bak uzun bir incelemesi yapılmış. C seviyesi bir PSU. FSP C seviyesi PSU yapıyor öve öve bitiremiyorsunuz. Neden çünkü markası FSP. Ben burda Aigo çok iyi marka falan da demiyorum. F/E seviyesi bayağı bi PSU'su var. Segotep de aynı şekilde ama Türkiye'ye sadece BN750W C+ seviyesi, oldukça kaliteli kombinasyona sahip PSU'larını getirmişler öneriyorum.
anladım sni sn biostar kullan gamegaraj çalışanı :D

Kardeşim ne boş muhabbet yaptınız ya ne güzel 9 taksitle alabileceğimiz sistem paylaşmış herkes hersyi farkında taksit olmayanı alamıyoruz gücü yeten daha iyilerini alsın yok şu yok bu yok şu söyle al tarafı açıp bi oyun oynayıp kapatvaz işlerimizi yapcaz ne uzattiniz ya atom parçalamiyoruz

hayatımda gördüğüm içler acısı bi sistemdir - bildiğin orjinal çin malı :D :D:D - BİDE BU KONUYU AÇAN ARKADAŞ HERALDE GAMEGARAJDA ÇALIŞIYO FİX HAFTADA 1 ATIYO YÖNETİCİYE ŞİKAYET ETCEM - İNDİRİM YOK BLOGU İŞGAL EDİYO
tek tek toplamayla akakçede 56k olan sistem vade farksız 9 taksit oluyor nasıl indirim yok ?

vade farksız 9 taksit yapması bile bi indirim :D

Vade farksız 9 taksit sistem arayan çok kişi var o yüzden paylaşıyorum.

Anakart ve SSD hazır sistem piyasasında gayet kabul edilebilir, o PSU C seviyesi ön yargılı olmayalım, tek sıkıntı CL46 RAM.
cl46 ram ile cl36 ram çok büyük fark yaratır mı 5070li sistemi almayı düşünüyorum ben 5600mhz cl46 crucial varmış içinde sistemin

sistem bu palitin 3 fanlı rtx 5070i kullanılmış ram 5600mhz cl46 crucial kullanılmış çok sıkıntı yaşar mıyım ben bu sistemde sıvı soğutmasıda bitfenixin sıvı soğutması onu araştırdım güzel bir sıvı soğutma diyorlar yardımcı olabilir misin bana tek tek topladım 56k yapıyor akakçede almak istiyorum bu sistemi

sistem bu palitin 3 fanlı rtx 5070i kullanılmış ram 5600mhz cl46 crucial kullanılmış çok sıkıntı yaşar mıyım ben bu sistemde sıvı soğutmasıda bitfenixin sıvı soğutması onu araştırdım güzel bir sıvı soğutma diyorlar yardımcı olabilir misin bana tek tek topladım 56k yapıyor akakçede almak istiyorum bu sistemi
Hayır sorun yaşamazsın. Ama bunu alıp kule tipi soğutucu takmak daha mantıklı:

peki cl 46 ile cl36 arasındaki fark tam olarak nedir performansı ne derece etkiler ?

kule tipi soğutucular sıvı soğutuculara göre daha kötü değil mi bu idare eder mi beni kasada değişik bi kasa sıvı soğutma mı daha iyi gider yoksa kule tipimi alayım biraz bilgisizim kusura bakma öğrenmeye çalışıyorum

kule tipi soğutucular sıvı soğutuculara göre daha kötü değil mi bu idare eder mi beni kasada değişik bi kasa sıvı soğutma mı daha iyi gider yoksa kule tipimi alayım biraz bilgisizim kusura bakma öğrenmeye çalışıyorum
Attığım soğutucu Ryzen 5 7500F için fazlasıyla yeterli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,523
Üyeler
183,297
Son üye
yunusyelgec
Geri