🔥İndirim GameGaraj Vade Farksız 9 Taksit Sistemlerde İndirim

Dün gece 3 arkadaş kafa kafaya verip 9 taksit sistem aradık. 9 taksit için bu fiyatlar bedava. Normalde buradaki 72K’lık sistem minimum 90’a geliyor.

Nakitte bir avantajı yok ama vade yapacaklar kaçırmasın.

Dandik parçalar mı mesela hangisi dandik parça
Ya gayet ortada değil mi? Matx bulabileceğin en ucuz anakartlardan, dramsız ssd, değerleri çok kötü ram, adı sanı bilinmeyen psu ve kasa. Hadi sıvı soğutma iş görür belki de o da 240…

Dün gece 3 arkadaş kafa kafaya verip 9 taksit sistem aradık. 9 taksit için bu fiyatlar bedava. Normalde buradaki 72K’lık sistem minimum 90’a geliyor.

Nakitte bir avantajı yok ama vade yapacaklar kaçırmasın.
Bu sistemler zaten vardı hocam, sadece %5 indirim olmuş ve bu yüzden tekrar konu açılmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaş hakkında bilgim yok. Avantajları şunlar:
Hepsiburada alışverişlerinde daha fazla Hepsipara veriyor, çoğu üründe vade farksız 9 taksit yapıyor, Hepsiburada Premium sınırsız bedava oluyor ve Yemek Sepetin'de Hepsipara kazandırıyor. Birkaç tane daha avantajı vardı.
Sadece ktc monitör için çıkarsam başka ek ücret öder miyim? Örnek olarak ürün 7k olsun bunu 6 taksit yaptığımda toplam 7k’yı geçer mi? Bide 6 ay sonunda kapattığımda kart aidatı falan öder miiym? Bilgin var mı?

Bu sistemler zaten vardı hocam, sadece %5 indirim olmuş ve bu yüzden tekrar konu açılmış.

Sadece ktc monitör için çıkarsam başka ek ücret öder miyim? Örnek olarak ürün 7k olsun bunu 6 taksit yaptığımda toplam 7k’yı geçer mi? Bide 6 ay sonunda kapattığımda kart aidatı falan öder miiym? Bilgin var mı?
Ben görmemiştim. Dün farklı sitelere baktık, Hepsiburada’da alınabilir hazır sistemler olduğu aklıma dahi gelmedi, ki vade farkı da diğer bankalarda yüksekti, YKB HB kart’a özel durumu fark etmemiştim.

O zaman farkındalık için konu sahibine teşekkür edeyim. Günün sonunda 9 ay vade için makul fiyatlar olduğu sabit bir gerçek.

hayatımda gördüğüm içler acısı bi sistemdir - bildiğin orjinal çin malı :D :D:D - BİDE BU KONUYU AÇAN ARKADAŞ HERALDE GAMEGARAJDA ÇALIŞIYO FİX HAFTADA 1 ATIYO YÖNETİCİYE ŞİKAYET ETCEM - İNDİRİM YOK BLOGU İŞGAL EDİYO

hayatımda gördüğüm içler acısı bi sistemdir - bildiğin orjinal çin malı :D :D:D - BİDE BU KONUYU AÇAN ARKADAŞ HERALDE GAMEGARAJDA ÇALIŞIYO FİX HAFTADA 1 ATIYO YÖNETİCİYE ŞİKAYET ETCEM - İNDİRİM YOK BLOGU İŞGAL EDİYO
Vade farksız 9 taksit sistem arayan çok kişi var o yüzden paylaşıyorum.

Ya gayet ortada değil mi? Matx bulabileceğin en ucuz anakartlardan, dramsız ssd, değerleri çok kötü ram, adı sanı bilinmeyen psu ve kasa. Hadi sıvı soğutma iş görür belki de o da 240…
Anakart ve SSD hazır sistem piyasasında gayet kabul edilebilir, o PSU C seviyesi ön yargılı olmayalım, tek sıkıntı CL46 RAM.

Pesin fiyatına 9 taksit zorunluysa alınır
Yok 3 4 taksitte alabilirim dersen 37 38 e bulunur aynı sistem
Bulunmuyor. İncehesap gaming gecesinde bile en düşük 39 bin TL'e RTX 5060 Ti sistem geliyor. Peşin fiyatına en yakın sistem bu olabilir.

Hepsiburada sepete özel fiyatı genellikle 1 günlüğüne yapıyor diye biliyorum. vade farksız 6 taksit her karta var. fiyatlar iyi bence. kaçırılmaması gereken kampanya

Vade farksız 9 taksit sistem arayan çok kişi var o yüzden paylaşıyorum.

Anakart ve SSD hazır sistem piyasasında gayet kabul edilebilir, o PSU C seviyesi ön yargılı olmayalım, tek sıkıntı CL46 RAM.
Kimisi kabul eder ben tercih etmem

burası indirim konusu yani gerçek indirim sn buraya firmayı parlatmayamı geldin bide ürünler global ürünler deyil olsa hadi neyse dicez - sadece avantaj taksit o kadar innoların patlak verdiğini türkiyede bilmeyen yoktur

Geri