yusuf7878
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 966
Akım korumalı prizler hakkında malesef bilgim yok.Kanka bana akım korumalı priz önerir misin çok pahalı olmasın ama maks 1k falan olsa iyi olur
Akım korumalı prizler hakkında malesef bilgim yok.Kanka bana akım korumalı priz önerir misin çok pahalı olmasın ama maks 1k falan olsa iyi olur
Pesin fiyatına 9 taksit zorunluysa alınırBu alınır mı? sizce axess peşin fiyata 9 taksit oluyor 41bin fiyatı var
Alıntıyı görüntüle
Dandik parçalar mı mesela hangisi dandik parçaBana pahalı geldi. Geneli dandik parçalar. Kendin topla aynı fiyata gelse de biraz daha kaliteli parçalar bulursun bence.
Ya gayet ortada değil mi? Matx bulabileceğin en ucuz anakartlardan, dramsız ssd, değerleri çok kötü ram, adı sanı bilinmeyen psu ve kasa. Hadi sıvı soğutma iş görür belki de o da 240…Dandik parçalar mı mesela hangisi dandik parça
Bu sistemler zaten vardı hocam, sadece %5 indirim olmuş ve bu yüzden tekrar konu açılmış.Dün gece 3 arkadaş kafa kafaya verip 9 taksit sistem aradık. 9 taksit için bu fiyatlar bedava. Normalde buradaki 72K’lık sistem minimum 90’a geliyor.
Nakitte bir avantajı yok ama vade yapacaklar kaçırmasın.
Sadece ktc monitör için çıkarsam başka ek ücret öder miyim? Örnek olarak ürün 7k olsun bunu 6 taksit yaptığımda toplam 7k’yı geçer mi? Bide 6 ay sonunda kapattığımda kart aidatı falan öder miiym? Bilgin var mı?Yaş hakkında bilgim yok. Avantajları şunlar:
Hepsiburada alışverişlerinde daha fazla Hepsipara veriyor, çoğu üründe vade farksız 9 taksit yapıyor, Hepsiburada Premium sınırsız bedava oluyor ve Yemek Sepetin'de Hepsipara kazandırıyor. Birkaç tane daha avantajı vardı.
Ben görmemiştim. Dün farklı sitelere baktık, Hepsiburada’da alınabilir hazır sistemler olduğu aklıma dahi gelmedi, ki vade farkı da diğer bankalarda yüksekti, YKB HB kart’a özel durumu fark etmemiştim.Bu sistemler zaten vardı hocam, sadece %5 indirim olmuş ve bu yüzden tekrar konu açılmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sadece ktc monitör için çıkarsam başka ek ücret öder miyim? Örnek olarak ürün 7k olsun bunu 6 taksit yaptığımda toplam 7k’yı geçer mi? Bide 6 ay sonunda kapattığımda kart aidatı falan öder miiym? Bilgin var mı?
Vade farksız 9 taksit sistem arayan çok kişi var o yüzden paylaşıyorum.hayatımda gördüğüm içler acısı bi sistemdir - bildiğin orjinal çin malı![]()
- BİDE BU KONUYU AÇAN ARKADAŞ HERALDE GAMEGARAJDA ÇALIŞIYO FİX HAFTADA 1 ATIYO YÖNETİCİYE ŞİKAYET ETCEM - İNDİRİM YOK BLOGU İŞGAL EDİYO
Anakart ve SSD hazır sistem piyasasında gayet kabul edilebilir, o PSU C seviyesi ön yargılı olmayalım, tek sıkıntı CL46 RAM.Ya gayet ortada değil mi? Matx bulabileceğin en ucuz anakartlardan, dramsız ssd, değerleri çok kötü ram, adı sanı bilinmeyen psu ve kasa. Hadi sıvı soğutma iş görür belki de o da 240…
Bulunmuyor. İncehesap gaming gecesinde bile en düşük 39 bin TL'e RTX 5060 Ti sistem geliyor. Peşin fiyatına en yakın sistem bu olabilir.Pesin fiyatına 9 taksit zorunluysa alınır
Yok 3 4 taksitte alabilirim dersen 37 38 e bulunur aynı sistem
Kimisi kabul eder ben tercih etmemVade farksız 9 taksit sistem arayan çok kişi var o yüzden paylaşıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anakart ve SSD hazır sistem piyasasında gayet kabul edilebilir, o PSU C seviyesi ön yargılı olmayalım, tek sıkıntı CL46 RAM.