Manevi değeri olan pcyi satmalı mıyım

Dokei

80+
Reaksiyon skoru
39
Küçükken çok isterdim olmadı, işte en sonunda zorluda olsa babam sayesinde aldım yani hem ilk bilgisayarım hem de babamın çabasıdır benim için.

şuan sınav senesi(yks) pcyi satıp tablet ya da laptop alma fikri var aklımda çünkü kullanamıyorum pcyi ve masamda çok yer kaplıyor monitör.

Eski bir tablet var işimi görüyor ytyi filan açıyor yani, zaten pcyi satmadan da yenisini alacak durumda değilim.

Fikirlerinizi merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Küçükken çok isterdim olmadı, işte en sonunda zorluda olsa babam sayesinde aldım yani hem ilk bilgisayarım hem de babamın çabasıdır benim için.

şuan sınav senesi(yks) pcyi satıp tablet ya da laptop alma fikri var aklımda çünkü kullanamıyorum pcyi ve masamda çok yer kaplıyor monitör.

Eski bir tablet var işimi görüyor ytyi filan açıyor yani, zaten pcyi satmadan da yenisini alacak durumda değilim.

eskı tablet ısını goruyomus satma bence

Hocam eğer ihtiyacınız varsa satın tabikide bende allah korusun vefatbettide satamam diye yazdiniz sandım

Böyle şeylere manevi anlam yüklemeyin. Baban iş görecek, kullanabileceğin bir şey olsun diye çabalayıp aldı onu. O yüzden satıp notebook alsan da babanın emeği hala orada olacak. Dert etme böyle şeyleri. Bu duygunu da babanla paylaş.

Son düzenleme:
Merhaba.
Aldığınız hediyenin yakın veya uzun farketmeksizin babanızın bir hediyesi olduğunu unutmayın, onu almak için 2-3 ayını senin için harcadı satmanız 1 hafta ucuza verseniz belki daha erkenden gidecek değmez bence gönlünü kırarsınız babanızın, aranız açılmasın durduk yere. Geç olsun güç olmasın erken alsan sıkılırsın geç alsan heycanın kalmaz aynı duruma düşüyor elindeki olan birşeyi bence verme bu zamanda alamazsın tekrar.

Tabletinizle idareli olarak kullanın bence telefonunuzda var zaten. Bu arada monitör stantları oluyor öneriyorum masanızda çokça yer açılıcaktır kasanızıda yere koyarsınız.

satılır

Hocam eğer ihtiyacınız varsa satın tabikide bende allah korusun vefatbettide satamam diye yazdiniz sandım
Yok hocam Allah korusun sadece maddi zorluklara rağmen aldı bana demek istemiştim
eskı tablet ısını goruyomus satma bence
Satıp üniversitede işime yarasın diye düşünmüştüm de diyorumki çok üzülücem ondan eminim
Böyle şeylere manevi anlam yüklemeyin. Baban iş görecek, kullanabileceğin bir şey olsun diye çabalayıp aldı onu. O yüzden satıp notebook alsan da babanın emeği hala orada olacak. Dert etme, böyle şeyleri. Bu duygunu da babanla paylaş.
Babama söylerim zaten o problem değil asıl sorun olan ilk PC anısı
Merhaba.
Aldığınız hediyenin yakın veya uzun farketmeksizin babanızın bir hediyesi olduğunu unutmayın, onu almak için 2-3 ayını senin için harcadı satmanız 1 hafta ucuza verseniz belki daha erkenden gidecek değmez bence gönlünü kırarsınız babanızın, aranız açılmasın durduk yere. Geç olsun güç olmasın erken alsan sıkılırsın geç alsan heycanın kalmaz aynı duruma düşüyor elindeki olan birşeyi bence verme bu zamanda alamazsın tekrar.

Tabletinizle idareli olarak kullanın bence telefonunuzda var zaten. Bu arada monitör stantları oluyor öneriyorum masanızda çokça yer açılıcaktır kasanızıda yere koyarsınız.
2 3 aydan fazla .d
Babam dert etmez o kadar benim için iysi neyse onu ister
Bide bu monitör standları kaç TL oluyor genelde 24 inç monitörüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başınıza geldi mi böyle bir şey daha önce kötü hissettiniz mi hiç?

tablet pc kadar iyi değil

Sat geç ya

2 3 aydan fazla .d
tabii ki senin için ne iyi olucaksa onu ister babanız, ama hiç ağladığını gördün mü karşında belkide içten içe ağlıyıcak umarım böyle durumda kalmazsın atlatırsınız bu durumu.
Ortama işimi göriyim derseniz 1000-1500 arasında bulunabiliyor.

Yok hocam Allah korusun sadece maddi zorluklara rağmen aldı bana demek istemiştim
Satıp üniversitede işime yarasın diye düşünmüştüm de diyorumki çok üzülücem ondan eminim
Babama söylerim zaten o problem değil asıl sorun olan ilk PC anısı
2 3 aydan fazla .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başınıza geldi mi böyle bir şey daha önce kötü hissettiniz mi hiç?
uzuleceksen satma bende aynı benzer seyı yasadım pısmanım

Geri