DERT ETTİĞİNİZ ŞEYLER NE?

Ah şu motor ehliyetini bir alsam mt25 alacaktım.

Bilgisayar mühendisliği okuyup, oyun geliştirme alanında ilerletiyorum kendimi. Mezun olduğumda iş bulup bulamayacağım çok büyük bir muamma. Bulsam bile zaten mühendisler az maaşla işe başlarlar. İş bulduktan sonra verilen görevleri yapamayacağımı düşünüyorum. 3.sınıfa geçtim hala bir şey bilmiyormuş gibi hissediyorum. Arkadaşım yok gibi, 1 tane var o da çok az takılır benimle kendi arkadaşlarıyla gezer. Bu yüzden bir kız arkadaşım olsun istiyorum birbirimize vakit ayırıp güzel şeyler yaparız zaten hayat arkadaşım da olur. Ama iş bulma ile ilgili umudum yokken bir aile kurmaya cesaretim yok... O aileye maddi getiriyi sadece eşim getiremez elbette. Her gün evdeyim bilgisayar başında 13-14 saat vakit geçiririm. Belimde, bilgisayar mühendisliğinin de getirdiği fıtık var. Fizik tedaviye gitmek düzenli doktora gitmek istemeyeceğimden beni psikolojik olarak çok yoracak o yüzden gitmiyorum. Her gün insanların yaşadığı ilişkileri görüp üzülüyorum. Hepsi birbiriyle bağlantılı. Çok yalnızım.

2007 yılının kasım aynın 15. Günü geç yatmak

ingilizce seviyem eğer b2 üstü olamazsam ielts sınavından 6.0 üstü alamazsam istediğim okula gidemeyeceğim ve mecbur olarak bu ülkede yaşamaya belkide hayalini kurduğum gitmek istediğim ülkelere gidemeyeceğim

İstiklal mahkemelerinin hala yapılmaması

Adaletsizlik ve kimsenin işini düzgün yapmaması

Geri