MANYETIK KLAVYE ICIN BILGILI KISILERDEN YARDIM LAZIM.

hypeG0

80+
Reaksiyon skoru
66
5K civari butcem var aulaf75 kullaniyorum. manyetige gecsem deger mi degmez mi. Deger ise oneriler nelerdir?

5K civari butcem var aulaf75 kullaniyorum. manyetige gecsem deger mi degmez mi. Deger ise oneriler nelerdir?
Çok üst seviye bir oyuncu değilsen Süreyya hanımın muhteşem değişimi oluyor. Ayrıca tuş hissiyatı bok gibi gelir auladan sonra. Bende 3 adet manyetik klavye var yatıyorlar yatagın altında

Sana bir şey söyleyeyim mi uygun fiyatlı Manyetik klavye aldım. Benim için tek farkı tuşunun basım noktası oldu. Tuşu tam basmadan veya tam çekmeden istediğim aralıkta kullanabiliyorum onun dışında aynı şey

mad 60 alsam kalıte mı dusmus olurum yanı

Fps oynamıyorsan gerek yok.

FPS oynuyorsan manyetik geç. İstediğin gibi tuş basımı ayarlarsın ha çok fark olur mu olmaz ama keyfi bir değişim olur.

valorant lol cs oynuyorum gecmek mantikliysa bana oneri yapar misiniz butceme gore

lol için mantıklı ben yazarken bile kullanıyorum kodlarken falan ama yazarken yorar tam oyuncu klavyesi

Arkadaşlar paranızı böyle boş şeylere harcamayın, oyunda gelişmek istiyorsanız pratik yapın, donanım sadece en üst seviyede oynayan adamlarda ufak farklar yaratır, önce en üst seviyeye ulaşın sonra geliştirebileceğiniz bir şey kalmadıysa donanımı geliştirirsiniz.

144 hz monitör yoksa ilk onu al farkı görürsün manyetik klavye bende kullandım ortalamadan yüksek seviye liglerde ama pek fark etmiyor

redragon k580 kullaniyordum. bildigin blue switch, katir kutur ses cikaran ama gercekten kaliteli bir klavye bana gore. MAD68 aldim 2 kusure. Gayet memnunum. Iyiki de almisim. Basim hissiyati digerine gore daha rahat, daha guzel, daha tok, kullanimi daha rahat, oyle kitir kitir ses yok. Hem nazik hemde teknolojik. Kucuk farklar tecrubesiz ben gibi insalar icin fark yaratmaz fps te vs olsun. Sahsen yaziliminda ustundeki butun ozellikler vs acik. Ama yani isime yariyormu bilmiyorum, belki ilerleyen zamanlarda... Ama iyiki de almisim.

Geri