Çok üst seviye bir oyuncu değilsen Süreyya hanımın muhteşem değişimi oluyor. Ayrıca tuş hissiyatı bok gibi gelir auladan sonra. Bende 3 adet manyetik klavye var yatıyorlar yatagın altında5K civari butcem var aulaf75 kullaniyorum. manyetige gecsem deger mi degmez mi. Deger ise oneriler nelerdir?
FPS oynuyorsan manyetik geç. İstediğin gibi tuş basımı ayarlarsın ha çok fark olur mu olmaz ama keyfi bir değişim olur.5K civari butcem var aulaf75 kullaniyorum. manyetige gecsem deger mi degmez mi. Deger ise oneriler nelerdir?
Evetmad 60 alsam kalıte mı dusmus olurum yanı
redragon k580 kullaniyordum. bildigin blue switch, katir kutur ses cikaran ama gercekten kaliteli bir klavye bana gore. MAD68 aldim 2 kusure. Gayet memnunum. Iyiki de almisim. Basim hissiyati digerine gore daha rahat, daha guzel, daha tok, kullanimi daha rahat, oyle kitir kitir ses yok. Hem nazik hemde teknolojik. Kucuk farklar tecrubesiz ben gibi insalar icin fark yaratmaz fps te vs olsun. Sahsen yaziliminda ustundeki butun ozellikler vs acik. Ama yani isime yariyormu bilmiyorum, belki ilerleyen zamanlarda... Ama iyiki de almisim.5K civari butcem var aulaf75 kullaniyorum. manyetige gecsem deger mi degmez mi. Deger ise oneriler nelerdir?