🔥İndirim HyperX QuadCast 2 S Mikrofon 5864TL DÜŞTÜ AMAZON (3TAKSİT)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

wholoss

80+
Reaksiyon skoru
7
NZXT Capsule Cardioid imle mutluyum

5k ya almıştım mediamarkttan 2 ay kullanıp sattım ses kaydı için almıştım ama performansını çok beğenemedim yayıncı vs değilseniz çok da alınası değil bu fiyata.

Fena alasım var alınır mı mevcut kulaklıktaki mikrofon leş gibi kablosuz alıp bunu da alasım var
Masada gereksiz yer kaplıyor düzgün mikrofonlu kablosuz kulaklık al geç hocam değmez bu paraya

Masada gereksiz yer kaplıyor düzgün mikrofonlu kablosuz kulaklık al geç hocam değmez bu paraya
Hocam kulaklık önerisi var mı fps oyunları için mükemmel sese ve kaliteli mikrofona sahip

Mikrofon olarak HS80 ve HS80MAX babadır ama ses performansı olarak özellikle fpste cloud 3 bence. Onun da mikrofonu iyi ama HS80 düzeyinde değil o bambaşka cidden
Hs80 ve Max en kral fps ses kasma ve mikrofona sahip ürün mü?

Fena alasım var alınır mı mevcut kulaklıktaki mikrofon leş gibi kablosuz alıp bunu da alasım var
hacı aynı senin gibi bence cok almak istedim yayıncı falan değilim iyi bir şey alayım diye aldım bugun teslim edilecek ayrıca test videoları baya baya iyi ama tabı arkadaşlar daha iyi biliyo olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hacı aynı senin gibi bence cok almak istedim yayıncı falan değilim iyi bir şey alayım diye aldım bugun teslim edilecek ayrıca test videoları baya baya iyi ama tabı arkadaşlar daha iyi biliyo olabilir

5k ya almıştım mediamarkttan 2 ay kullanıp sattım ses kaydı için almıştım ama performansını çok beğenemedim yayıncı vs değilseniz çok da alınası değil bu fiyata.
hocam performans olarak bilemem ama kulaklıgım artic 7p+ mikrofonu cok kotu , mikrofonuda test videoları da iyi olduğu icin aldım bugun teslim edilecek bakacaz

Hocam bende de var ama dış sesleri inanılmaz alıyor. Sırf onun yüzünden anc li mikrofonu olan kulaklık aldım. Çözmenin bir yolunu biliyor musun bu dış ses olayını?
bilmiyom hocam, discord üzerinden konustugumuz icin sorun olmuyor genelde. evde tekim, kalabalık bi ailede yaşıyosanız haklı olabilirsiniz. ben standart kullanıyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,374
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri