Alınmayacak Gaming Laptoplar

fiyatı kalitesinin üstünde demişsiniz. kalite demek sadece donanım demek değil orada kafa karışıklığı yaşamışsınız. fiyatı donanımının üstünde demek daha doğru olur. g16 soğutma konusunda, kasa tasarımı ve kalitesi konusunda çok çok iyi seviyede
şunun fiyatı iyi mi sence mesela?

v15 neden alınmasın tek sebebi ekrana mı üflemesi
hayır, işlemci ve ekran kartı limitli ve kullanılan soğutma aspire 7'de kullanılan soğutma ile aynı

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Konu, kendisi tarafından güncellemeye üşenen kendi konusuna tahammül edemeyen biri tarafından açılmamış ve önermediği modelleri kullanmış tecrübe etmiş veya teknik servisde çalışan biri tarafından açılsa haklısınız deyip geçerdim. Ama konu aşırı bayat ve gereksiz hocam bahsettiğiniz modeller yok zaten otomatik LOQ öneriyor sanar konunun başını okuyan. Ayrıca beklerseniz laptop alamadan kalırsınız.
Hocam işte nasip olursa uygun bir şey bulursam alacağım da loq da istemiyorum yav bir onu buldum istediğim kriterlerde redditte çok şikayet olunca vazgeçtim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nitro ısınıyor çünkü Intel, AMD olanlarda sorun yok mesela öyle ciddi ısınma sorunları ama Intel soğudukça güç çekiyor ısınana kadar da çekmeye devam ediyor bundan dolayı ısınıyor 90 lara limit koyun o kadar ısınmaz 120 leri görüyor çünkü
Doğrudur hocam iç yapısını beğenmedim işte ama ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı hb 9 taksit bekliyorum tekrar bakalım

Hocam işte nasip olursa uygun bir şey bulursam alacağım da loq da istemiyorum yav bir onu buldum istediğim kriterlerde redditte çok şikayet olunca vazgeçtim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi yine dolar biraz stabil ben laptop aldığımda nakit tutmaktan korkuyordum elimde. Yine de temkinli olmanızı öneririm. Hiç yoktan iyi elinizde bir cihaz bulunması.

Şimdi yine dolar biraz stabil ben laptop aldığımda nakit tutmaktan korkuyordum elimde. Yine de temkinli olmanızı öneririm. Hiç yoktan iyi elinizde bir cihaz bulunması.
Var hocam yav masaüstü iş güç için lazım bir tane küçük model nasip olursa. 9 taksit vade farksız geliyor bazen hbye onu bekliyorum şimdilik

Hocam doğru düzgün laptop kalmamışki bütün laptoları yazmışlar listeye yazılmayanı da konu içinde yazmışlar almayın diye laptop kalmadı yani :D
usta gel sana özel liste yaptım kankiyle

peki sallanınca 30w sorunu var dıyorlardı o ne durumda
Dostum o olay su cihaz dizustu moduna sokuyor sallaninca hani insanlar bazen alip yataginin ustunde yada dizlerinin ustunde kullaniyor bu durumda fan hava girislerini kapatabiliyor asiri isinmadan cihaz ankart arizasi olusabilir bunun onune gecmek icin bir sensor var istersen iptal edebiliyorsun ama bu dusunceleri cok mantiklica bir hareket.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,037
Üyeler
183,049
Son üye
Mirac41
Geri