Alınmayacak Gaming Laptoplar

tamam beyler ben size her bütçede laptop önerisi konusu açıyorum, tartışmayı da bitiriyoruz, tamam mı?

Kendisinin ne kadar rezil biri olduğunu bu mesajdan anlayabilirsiniz sorun yaşayan kişiye dediklerine bakın rezil insanlar bunlar.

Ekler

• IMG_0184.webp
    IMG_0184.webp
    158 KB · Hit: 28
Hocam bütün laptopları yazmışsın listeye alacak laptop kalmadı ne alalaım tam olarak ?
en az şikayeti olan model ne ise o alınır diyelim o zaman ama bizim ülkede bir takımcılık var herkes kullandığı markayı ölümüne savunuyor

en az şikayeti olan model ne ise o alınır diyelim o zaman ama bizim ülkede bir takımcılık var herkes kullandığı markayı ölümüne savunuyor
Kimse yoğurduna ekşi demiyor Türkiye’nin klasik sorunu.

Hocam doğru düzgün laptop kalmamışki bütün laptoları yazmışlar listeye yazılmayanı da konu içinde yazmışlar almayın diye laptop kalmadı yani :D

Hocam doğru düzgün laptop kalmamışki bütün laptoları yazmışlar listeye yazılmayanı da konu içinde yazmışlar almayın diye laptop kalmadı yani :D
Sen bütçeni söyle biz buluruz önemli olan bütçe burda bütçeye göre laptop ayarlamaya kalksak 2 saat alır bütçeni söyle buluruz.

valla uzun zamandır foruma girmiyorum çok takip edemedim loqlar anakart yanmış falan pek bilmiyorum giriş segmentinde bi loq öneriyoduk o da gitti en temizi gidicen mağazalara gizli gizli test edicen cihazları yapcak bişi yoh

Ama genel bi bütçe kısaltması yapayim genelde 30-35 arası LOQ, A-F 15, VİCTUS 16, NİTRO 5 buluruz genelde 4050 ve ya 3050 6 GB olur 40-45 olursa çoğunluk Nitro 5 RTX 4060 ve i7 12. Nesil çıkar A15 de olabilir 50 üstü Nitro 16 Predator MSI gamegarajın MSI kasaları Asus G serisi vs. Bulabiliriz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla uzun zamandır foruma girmiyorum çok takip edemedim loqlar anakart yanmış falan pek bilmiyorum giriş segmentinde bi loq öneriyoduk o da gitti en temizi gidicen mağazalara gizli gizli test edicen cihazları yapcak bişi yoh
LOQ lar normalde sorunsuzdu geçen sene Hindistan ile aynı listeye alındık bize artık alt seviye ülke olarak bakılıyor MSI da öyle TR kodu olur hatta ondan dolayı LOQ ların anakartı cortluyor HX ler özellikle bu sorundan çok muzdarip mesela hiç ABD den ve ya İngiltere den LOQ larda anakart yandı diye bir konu gördünüz mü göremezsiniz çünkü onlara özel satılıyor MSI mesela US koduyla satıyor ABD ye.

O yüzden işte bu konular adeta çöp kavga ettirmekten başka bir şeye yaramayan bir maşa. Nerede uygun fiyatlı model var konuna eklemişsin. Tabii ülkemizde uygun diye bir şey kalmadı ama durum bu. Senin yazdığın konu o kadar kötü ve clickbait ki yeni üye elemanları da çekersin konuna bu konuda da başarılısın zaten bunu eleştiriyorum. Kavgaya meyilli bir konu bu, bunu ne zaman fark edeceksin ve insanları mesaj sayısına göre yargılamanda ayrı komik. Başka forumda bunun örneği yok zaten. Güncelliğini yitirmez senin konun içinde halen aynı şekilde güncellenip satılan kasalar modeller var. Bu modellerin de kasaları da başka markalar üretiyor boşu boşuna milleti germe konusu açmışsın.
Hocam bahsedilen sorunlar var neden tepki verdiğinizi anlamadım, benim de bütçem sınırlı ne loq alabildim ne victus ne de acer bekliyorum ki düzgün bir model gelsin önüme :D gelir mi? Bilemem ama hall sensör sorunundan reddit dökülüyor loq anakart yanması zaten felaket garantiden anakart değiştirip yine yanan mı dersin amd intel farketmeksizin bozulan mı dersin. Acer konusunda da incelediğim de gerçekten soğutma rtx laptoplarla asla uyumlu gelmedi ısılar da kendini belli ediyor zaten. Evet benim de bütçem çok kısıtlı ama sorunlu ürüne sorunlu demeyelim mi paramız yok diye? Konu zaten eski ve güncel değil bunu da kabul ediyorum ama şu konuda bahsedilen çoğunluk bilgi doğru ha 60 bine laptop yok cümlesine katılmıyorum o ayrı bir konu muhtemelen arkadaşın kastı bunu alın ne çok ısınır ne kronik sorun gördüm ne de sizi üzer babında bir ürün ama yine bulunurdu sanki :D

Geri