Hewlett-Packard
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,142
- Konu Sahibi Konu Sahibi
tamam beyler ben size her bütçede laptop önerisi konusu açıyorum, tartışmayı da bitiriyoruz, tamam mı?
en az şikayeti olan model ne ise o alınır diyelim o zaman ama bizim ülkede bir takımcılık var herkes kullandığı markayı ölümüne savunuyorHocam bütün laptopları yazmışsın listeye alacak laptop kalmadı ne alalaım tam olarak ?
Ya kendisine konuyu güncelle diyorlar kendi konusunda kendi tahammül edemiyor burada.O nerden çıktı hocam şimdi![]()
Allah korusun bizden bir pavilion çıkar dünyaları yakarkendisinin profil resmi de HP falan hani konuda kendisine ait bence kendisinden iyi laptop olur.
Ruffian geldi artık çok geç...tamam beyler ben size her bütçede laptop önerisi konusu açıyorum, tartışmayı da bitiriyoruz, tamam mı?
Kimse yoğurduna ekşi demiyor Türkiye’nin klasik sorunu.en az şikayeti olan model ne ise o alınır diyelim o zaman ama bizim ülkede bir takımcılık var herkes kullandığı markayı ölümüne savunuyor
Hocam doğru düzgün laptop kalmamışki bütün laptoları yazmışlar listeye yazılmayanı da konu içinde yazmışlar almayın diye laptop kalmadı yanien az şikayeti olan model ne ise o alınır diyelim o zaman ama bizim ülkede bir takımcılık var herkes kullandığı markayı ölümüne savunuyor
dur dur ben senin hatrına güzel bir liste çıkaracağım her bütçeye laptop öneresi diye merak etmeHocam doğru düzgün laptop kalmamışki bütün laptoları yazmışlar listeye yazılmayanı da konu içinde yazmışlar almayın diye laptop kalmadı yani![]()
Sen bütçeni söyle biz buluruz önemli olan bütçe burda bütçeye göre laptop ayarlamaya kalksak 2 saat alır bütçeni söyle buluruz.Hocam doğru düzgün laptop kalmamışki bütün laptoları yazmışlar listeye yazılmayanı da konu içinde yazmışlar almayın diye laptop kalmadı yani![]()
valla uzun zamandır foruma girmiyorum çok takip edemedim loqlar anakart yanmış falan pek bilmiyorum giriş segmentinde bi loq öneriyoduk o da gitti en temizi gidicen mağazalara gizli gizli test edicen cihazları yapcak bişi yohHocam doğru düzgün laptop kalmamışki bütün laptoları yazmışlar listeye yazılmayanı da konu içinde yazmışlar almayın diye laptop kalmadı yani![]()
LOQ lar normalde sorunsuzdu geçen sene Hindistan ile aynı listeye alındık bize artık alt seviye ülke olarak bakılıyor MSI da öyle TR kodu olur hatta ondan dolayı LOQ ların anakartı cortluyor HX ler özellikle bu sorundan çok muzdarip mesela hiç ABD den ve ya İngiltere den LOQ larda anakart yandı diye bir konu gördünüz mü göremezsiniz çünkü onlara özel satılıyor MSI mesela US koduyla satıyor ABD ye.valla uzun zamandır foruma girmiyorum çok takip edemedim loqlar anakart yanmış falan pek bilmiyorum giriş segmentinde bi loq öneriyoduk o da gitti en temizi gidicen mağazalara gizli gizli test edicen cihazları yapcak bişi yoh
Hocam bahsedilen sorunlar var neden tepki verdiğinizi anlamadım, benim de bütçem sınırlı ne loq alabildim ne victus ne de acer bekliyorum ki düzgün bir model gelsin önümeO yüzden işte bu konular adeta çöp kavga ettirmekten başka bir şeye yaramayan bir maşa. Nerede uygun fiyatlı model var konuna eklemişsin. Tabii ülkemizde uygun diye bir şey kalmadı ama durum bu. Senin yazdığın konu o kadar kötü ve clickbait ki yeni üye elemanları da çekersin konuna bu konuda da başarılısın zaten bunu eleştiriyorum. Kavgaya meyilli bir konu bu, bunu ne zaman fark edeceksin ve insanları mesaj sayısına göre yargılamanda ayrı komik. Başka forumda bunun örneği yok zaten. Güncelliğini yitirmez senin konun içinde halen aynı şekilde güncellenip satılan kasalar modeller var. Bu modellerin de kasaları da başka markalar üretiyor boşu boşuna milleti germe konusu açmışsın.