❌İndirim Bitti! GravaStar Mercury M2 Oyun Faresi 600 tl amazon

ppden belli maks 15-16 yaşında olduğun zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dava falan açamaz, herkes yaşadığı deneyimi yazmış mesajlarda, yalan yada yanlış bir yorum var mı yorumlarda? Tabi ki yok, o zaman sorun ne anlamadım.
Orada ki mesajlardan birisi benim mesajım, daha önce i5 fiyatı ile i9 etiketi ile adını şimdi anımsayamadığım bir firmadan ürün almıştım. Adamlar aradı özür dilediler, lütfen siparişi iptal edin dediler, bende ettim iptal. Bu arkadaşlarda bizi adam yerine koyup bir mesaj atsalar bir telefon açsalar hiç sorun değil ben iptal ederdim siparişi. Kusura bakmayın arkadaşlar herkes yaptığı hatanın cezasını çekecek, zaten bu hale cezasızlık nedeni ile gelmedik mi?
seni buradan perma banlasalar keşke o kadar isterim ki

Firma savunmuyorum ama adamlar fiyat entegre hatası yaptılarsa da mouse bence alanlar %50 indirimle vermesi lazımdi. Ama tabii satıcı zarar edecekse bilemem

Aynen kardeşim 11 yaşındayım.Hoşgeldin bu arada aramıza desibelanın müşteri hizmetlerinde çalışıyon herhalde tabi o da varsa😂

yaş kaç 15 yada 16 mı? Verecek cevap olmayınca arkanı dön, küs, banlayın bunu vs.
Biz kimseyi kötülemedik firma hakkında yaşadığımız olumsuz deneyimi yorumladık sadece, iyi o zaman her firma ilan açsın sonra vazgeçtim iptal ediyorum desin siparişi 3-4 gün beklesin iptal etsin. Hiç bir sorumluluğu olmasın, bizde ayıp olmasın adamlara, göndermedi siparişi ama olsun iyi adamlar diyelim. Bu mu olsun istiyorsunuz cidden?
Not: yaptığınız yorumlarda hakaret, küfür yada gerçeğe aykırı beyan yoksa hiç bir şekilde dava açamaz satıcı. Ayrıca satıcı müşteriye bilgi vermeden siparişi keyfi iptal etmesi, tüketicinin dava açmasının önünü açar ve isterse müşteri dava açarak o fiyattan o ürünü uzunda sürse dava süreci sonucunda alır. Kötü niyetli birisi olsam zaten dava açarım.

Son düzenleme:
bugüne kadar 50 tane ürünüm iptal yemiştir firma zaten dönüş yapmaz özür dileyip hesabına kupon tanımlaması gereken alışveriş yaptığın platformdur kötü yorum atarsın ama insanları örgütleyip kötü yorum yağmuruna tutalım puanı düşsün diyorsan bi etik ve ahlak anlayışını sorgulaman gerekir bencede uzamasına gerek yok iyi forumlar
Sen benim yazdıkları mı başka yere çekmekten başka bir şey yapmıyorsun ben nerede organize olsun yada olmayan bir şeyi yazsın dedim.İnsanlar yaşadığı durumu yazabilirler .Haklı çıkmak için demediğim şeyleri diyorsun.Olmayan bir şeyi yazan biri zaten iftira atmış olur. Doğru olan şeyler bazıları için kötü olabilir.Yazdıklarımı iyi okuyup öyle cevap yaz.

Kendi bireysel deneyimlerini yazanlar olabilir ama burada linç organize edenlerle umarım sağlam uğraşırlar. Fiyat hatası yaptı diye kimsenin ekmeği ile oynayamazsınız. 6'da 1 i fiyatına almaya çalıştığınız ürün için de hiçbir yere başvurmayın kimse sizi haklı bulmayacak.

Sen benim yazdıkları mı başka yere çekmekten başka bir şey yapmıyorsun ben nerede organize olsun yada olmayan bir şeyi yazsın dedim.İnsanlar yaşadığı durumu yazabilirler .Haklı çıkmak için demediğim şeyleri diyorsun.Olmayan bir şeyi yazan biri zaten iftira atmış olur. Doğru olan şeyler bazıları için kötü olabilir.Yazdıklarımı iyi okuyup öyle cevap yaz.
asıl sen benim savunduğum şeyi başka yere çekmişsin ben toplu şekilde örgütleyerek kötü yorum yapan yamyamlara ithafen yazmışım sen ise alıntılayıp insanlar deneyimlerini yorum olarak paylaşabilir demişsin 15 yaşında çocukların yaptığı yorumlar ortada mağdur olduk fiyat hatası yüzünden asla alışveriş yapmayın falan yazıp 1 puan vermişler bunu etik buluyorsan zaten konuşacak herhangi bir şey yok ve sana laf anlatabileceğimi düşünmüyorum

Konudaki mouse'dan bağımsız kendi thh alakalı sürecim vardı. Samsung 990 PRO 1TB 2300 küsüre aldım, satıcı iptal etti. Ürün o zamanlarda piyasası 3500-4000 lira ile gidiyordu. Kendi imkanlarıyla Chatgpt'e thh metni yazdırdım. (Keşke avukata yazdırsaydım) Adam savunmasında 5000 tl ürünü 50 tl aldığını açıklayarak thh kazandı. Bu ürünün piyasası 3 binden gidiyorsa ve arada %80 fiyat fark ile karar lehinize çıkarsa diyecek birşeyim yok. :kekw:

Ekler

• thh.webp
    thh.webp
    127.6 KB · Hit: 62
3500 liralik nouse 600 liraya indirime girecegine inanip satin alanlar kafalarinda ne kuruyordu off bu mouse 3bine geri satariz 2500 temiz kar mi bekliyorlardi hala saçma sapan bir şekilde konuyu uzatiyorlar kilit vurun şu konuya.

Bunu son kez yazıyorum bundan sonra cevapta vermeye tenezzül etmek istemiyorum.Bazı arkadaşların çirkin yorumlarının yanına gülücük atınca masummuş gibi gözüküyor.Herkese bir şeyi yaftalamak kolay çamur at izi kalsın olayı.Bu konuyu açmadan önce mouse un diğer sitelerde 3 k civarı satılıyordu.Amazona baktım satan firmanın 2 tane fiyatlandırması vardı SS almadığım için pişmanım.Bence galiba bir miktarı artık ne kadarsa kampanyalı bir fiyat ile vereceğini düşündüm.Ve kendim alınca konuyu açtım mouse un iyi veya kötü olcağını bilmiyorum zaten yazdım.Şimdi olaya gelirsek önceden etiketlediğim arkadaşın yorumunda etiketlediği kişiyi küçümser bir şekilde eleştirince yanıt verdim.Satıcının iptal etmesini insiyatifi olduğu ama altına satıcı hakkında kötü değerlendirme yapmanın normal olmadığı kanaatine vardı.Yani satıcı hem satabilecek hemde iptal edebilecek hemde altına yorum yapılamayacak.''Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu'' .Üslübuma dikkat ederek bir şey yaftalamayarak cevap verdim.Burada benim tavrım esas satıcının iptal kavaramını yaparken hiç bir şey dememesidir.Bu mouse benim için gelse ne olacak gelmese ne olacak çok umrumda değil ama benim için tavır önemli.Satıcı iptal ederse iptali alan kişilerde istediği yorumu mesuliyetini alarak yazar.Karşıya iftira atmak ve yalan söylemediği takdirde.Tabi hakaret etmeden edersede bu kişinin şahsı ile alakalıdır.Ama sırf birileri ağır yorum yazıyor diğer kötü yorum yazamaz diyemez haddine değil. Şikayet Var sitesi bu yüzden vardır zaten firmalar görsün olayı ciddiye alsın çözüm üretsin diye hatta orada bile olmazsa kanunen hakını aramak isteyen THH ye de başvurabilir haklı çıkar yada çıkma bu mahkeme karar verir.

Geri