igito
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,211
tak hocam calistir olduysa yazarsinsystem fandan 3 tane var takıyorum 1 ine hocam.
tak hocam calistir olduysa yazarsinsystem fandan 3 tane var takıyorum 1 ine hocam.
Hocam sıvı soğutucu çalıştı kasa fanlari çalışmıyor şaka gibinaptın hocam çalıştımı düzgünce her şey
kasa fanlarını sys fan soketinden çıkarmadın değilmi?Hocam sıvı soğutucu çalıştı kasa fanlari çalışmıyor şaka gibiAlıntıyı görüntüle
Hocam kasa kablosu bulamadımkikasa fanlarını sys fan soketinden çıkarmadın değilmi?
kasa değil direk fanların kablosu olacak kasayla alakası yokki fanların.Hocam kasa kablosu bulamadımki
Hocam kasa kablosu bulamadımki
Arayacam tekrar hocam başka çare yokkasa değil direk fanların kablosu olacak kasayla alakası yokki fanların.
sorun olursa etiketle beni yardımcı olayımArayacam tekrar hocam başka çare yok
Hocam kasada fanlarla alakalı şu şey var fanlar buraya bağlanıyor.sorun olursa etiketle beni yardımcı olayım
Ordan çıkan bir kabloyu system fan1 e bağladım hiç birsey degismediHocam kasada fanlarla alakalı şu şey var fanlar buraya bağlanıyor.ama buradan çıkan kabloları napıcam bilmiyorum.![]()
Ayrıca söyle bir kablo daha var onuda ne yapicam bilmiyorum.Hocam kasada fanlarla alakalı şu şey var fanlar buraya bağlanıyor.ama buradan çıkan kabloları napıcam bilmiyorum.![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ordan çıkan bir kabloyu system fan1 e bağladım hiç birsey degismedi
kontrolcüden bir tane kablo çıkması lazım onu sys fan soketine takacaksın fanların kablosu değil ama kontrolcünün kablosu olacakHocam kasada fanlarla alakalı şu şey var fanlar buraya bağlanıyor.Alıntıyı görüntüleama buradan çıkan kabloları napıcam bilmiyorum.
Ordan çıkan bir kabloyu system fan1 e bağladım hiç birsey degismedi
öncesinde çalışıyorsa şimdi çalışmıyorsa sen kabloları yanlış takıyosunOrdan çıkan bir kabloyu system fan1 e bağladım hiç birsey degismedi
Hocam taktım işte ama calismadikontrolcüden bir tane kablo çıkması lazım onu sys fan soketine takacaksın fanların kablosu değil ama kontrolcünün kablosu olacak
öncesinde çalışıyordu dimi fanlarHocam taktım işte ama calismadi
Hayır hocam ilk çalıştırdığımdan beri çalışmıyoröncesinde çalışıyordu dimi fanlar
Bugün topladım sistemiHayır hocam ilk çalıştırdığımdan beri çalışmıyor
Keşke bu kasayı kullanan biri yazsa da yapsamHayır hocam ilk çalıştırdığımdan beri çalışmıyor
Bugün topladım sistemi
Ayrı bir konu açayım mı hocam sizceHayır hocam ilk çalıştırdığımdan beri çalışmıyor
Bugün topladım sistemi
Keşke bu kasayı kullanan biri yazsa da yapsam