Piyasanın en ucuz üçte bir fiyatı. İmkansıziptal verirse thh veririz 6 ay sonra alırız sorun yok, zaten aciliyeti olan bir ürün değil sonuçta.
Thh'nin sağı solu belli olmuyor kaybetsekte sonuçta cebimden para çıkmayacak ya hocam, en azından denemiş oluruz. benim bulunduğum muhitteki thh ekibi genelde bu tarz durumlarda tüketiciyi haklı buluyor birkaç kere olumlu karar almıştım fiyatla alakalı.Piyasanın en ucuz üçte bir fiyatı. İmkansız
iptal verirse thh veririz 6 ay sonra alırız sorun yok, zaten aciliyeti olan bir ürün değil sonuçta.
Peki üstat adamlardan bir ürün alıyorsun 1 sene sonra bozuluyor, teknik servise gönderiyorsun RMA kapsamında değişim ya da iade kararı çıkıyor. Firmaya gittiğin zaman normalde enflasyon ülkesi olduğumuzu bildiği ve hak geçtiğini bildikleri halde niye para iadesi veriyorlar? Hakka hukuka inanmayan firmalar için bende aynısını yaparım doğal olarak babamın oğlu değil ya.Niye thh ye veriyorsun ki adam yazmış hata diye. Kazanırsan hakkı geçer sana ben söylemiş olayım sana. Hukuki hakkının arkasına sığınma. Göz göre göre zarara uğratmaya ne gerek var satıcıyı? Pazarama ceza faturası kesmesin bunlara diye ben kendim iptal ettim siparişi. Bazı uyanık satıcıları gördük sırf kendi internet sitelerinde tık almak amacıyla fiyatı düşük gösterenleri ya da olmayan ürünü stokta var göstererek. Media Markt bunu çok yaptı özellikle ps5 ve dualsense fiyatları yüksek olduğu dönemde. Onlara müstehaktır. Ama burada durum farklı kötü niyet yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şüphesiz haklısın. Senin 3 liraya aldığın ürün 5 lira olmuş sana veriyorlar 3 lira iade. O firmalara acımayacaksın böyle bir şey yaptıklarında bak böyleyken böyle demek lazım. Sen bilirsin yine de senin hukuki hakkın vardır, ben sadece tavsiye niteliğinde söyledim.Peki üstat adamlardan bir ürün alıyorsun 1 sene sonra bozuluyor, teknik servise gönderiyorsun RMA kapsamında değişim ya da iade kararı çıkıyor. Firmaya gittiğin zaman normalde enflasyon ülkesi olduğumuzu bildiği ve hak geçtiğini bildikleri halde niye para iadesi veriyorlar? Hakka hukuka inanmayan firmalar için bende aynısını yaparım doğal olarak babamın oğlu değil ya.
Kazanırsan, firma itiraz edip mahkemeye götürürse ve kaybedersen senden çıkıyor.Thh'nin sağı solu belli olmuyor kaybetsekte sonuçta cebimden para çıkmayacak ya hocam, en azından denemiş oluruz. benim bulunduğum muhitteki thh ekibi genelde bu tarz durumlarda tüketiciyi haklı buluyor birkaç kere olumlu karar almıştım fiyatla alakalı.
Böyle firmalar hak ediyor 2 katı fiyatına satıyorlar tüm ürünleriNiye thh ye veriyorsun ki adam yazmış hata diye. Kazanırsan hakkı geçer sana ben söylemiş olayım sana. Hukuki hakkının arkasına sığınma. Göz göre göre zarara uğratmaya ne gerek var satıcıyı? Pazarama ceza faturası kesmesin bunlara diye ben kendim iptal ettim siparişi. Bazı uyanık satıcıları gördük sırf kendi internet sitelerinde tık almak amacıyla fiyatı düşük gösterenleri ya da olmayan ürünü stokta var göstererek. Media Markt bunu çok yaptı özellikle ps5 ve dualsense fiyatları yüksek olduğu dönemde. Onlara müstehaktır. Ama burada durum farklı kötü niyet yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iptal verirse thh veririz 6 ay sonra alırız sorun yok, zaten aciliyeti olan bir ürün değil sonuçta.