Hocam Xbox 360 olarak göstermesinin sebebi Windows ile uyumluluk açısından çoğu 3 parti kol eğer lisanslı değilse genelde xinput yani Xbox 360 simülasyonu yaparak gözükür. Tamamen uyumluluk açısından böyle bir şey var yoksa bu konu kalitesini belirleyen bir şey değil. Tuş hissiyatı olarak sanırsam Xbox vari membran bir tuş yapısı istiyorsunuz. Bunun için size ne öberebilirim açıkçası çok bilmiyorum ama eğer önerceksem de tetik titreşimi olmayan modeller önerebilirim. 8bitdo ultimate 2 veya gamesir supernova modellerine bakabilirsiniz
Titreşim hissiyatı cyclone 2'nin kötü gelmediyse bunlar da benzer hissiyatlara sahipler bunlar da güzel gelir. Bir de eğer beklerseniz biraz daha gaming gen tr veya connectgame tahminen gulikitin yeni ürünleri olan elves 2/elves 2 pro ve es/es pro modellerini getirirler Türkiye'ye. Es veya es pro hem pahalı değil hem de tam seveceğiniz tarzda kollara benziyorlar.
Titreşim hissiyatı cyclone 2'nin kötü gelmediyse bunlar da benzer hissiyatlara sahipler bunlar da güzel gelir. Bir de eğer beklerseniz biraz daha gaming gen tr veya connectgame tahminen gulikitin yeni ürünleri olan elves 2/elves 2 pro ve es/es pro modellerini getirirler Türkiye'ye. Es veya es pro hem pahalı değil hem de tam seveceğiniz tarzda kollara benziyorlar.
Mevcutta F710 kullanıyorum joystick kısmında kronik problem var ya algılamıyor ya geç algılıyor yada joystick çevrildiği kısmın tam tersine hareket ediyor ets2 oyununda. 1-5K arasına f/p ne alınabilir. Ets2 öncelik gerisi bilindik simülasyon oyunları forza asetto vesaire. Minimum dan maximuma sıralayarak atarsanız önerileri sevinirim.
Hocam isterseniz YouTube incelemesini izleyin önce. Ben kendi açımdan G7 pro'yu çok beğendim ama overkill olabilir. G7 he bence kablosuz olmasını zorunlu tutmuyorsanız gayet güzel bir seçenek
Mevcutta F710 kullanıyorum joystick kısmında kronik problem var ya algılamıyor ya geç algılıyor yada joystick çevrildiği kısmın tam tersine hareket ediyor ets2 oyununda. 1-5K arasına f/p ne alınabilir. Ets2 öncelik gerisi bilindik simülasyon oyunları forza asetto vesaire. Minimum dan maximuma sıralayarak atarsanız önerileri sevinirim.
8bitdo ultimate 2, neden diyecek olursan x20,cyclone 2 vb çoğu gamepadi kullanmış biri olarak aralarında plastik kalitesi en iyi 8bitdo idi. Gerçekten ağır ve sağlam hissettiriyor. Artı yönü ise dongleı type-c istediğin zaman dongleı şarj standına takıp usb dongle yapabiliyorsun pc bağlamak için. Type-c dongle özelliği ise mobilde de yüksek hz alabiliyor olman laptop-telefon vs de bile tam verim alırsın.
8bitdo ultimate 2, neden diyecek olursan x20,cyclone 2 vb çoğu gamepadi kullanmış biri olarak aralarında plastik kalitesi en iyi 8bitdo idi. Gerçekten ağır ve sağlam hissettiriyor. Artı yönü ise dongleı type-c istediğin zaman dongleı şarj standına takıp usb dongle yapabiliyorsun pc bağlamak için. Type-c dongle özelliği ise mobilde de yüksek hz alabiliyor olman laptop-telefon vs de bile tam verim alırsın.
Hayır kötü değil, ama 8bitdo dediğim yönlerden daha iyi. Yoksa o da güzel kronik sorun pek yaşatmayacak bi ürün. Arada fiyat farkıda var zaten. Ama işte dediğim artıların oluyor. Cyclone 2 nin artısı üstünde kulaklık girişi var bazı insanlar için bu daha önemli olabiliyor.
5000 TL için hem kablosuz tetik titreşimi bulunması hem de TMR stickler/ Hall effect triggerlar ve micro switch tetik kilitleri ile çok güzel bir kol. Cyclone 2'ye göre asıl artısı değişebilen dpadler ve Xbox desteği sayesinde tetik kilitleri. Aynı zamanda fazladan 2 programlanabilir butonu var. Abxy butonları mekanik optik yapıda dpad ise mekanik yapıda
3300 TL için Cyclone 2 üste saydığım stickler ve triggerlar aynı özelliklere sahip. Tetik titreşimi bulunmuyor ama bunun haricinde her yönden muazzam bir kol. Abxy butonları mekanik ve üstünde membran bir tabaka bulunuyor dead ise mekanik bir yapıda
2300 TL atk battle axe pro stickleri ve triggerları hall effect özelliğine sahip, trigger kilitleri mekanik yapıda değil ama kötü hissettirmiyor. Genel olarak hissiyatını sevdiğim bir kol. Abxy tuşları mekanik bir yapıda ve üstünde membran bir tabaka var. Dpad ise membran bir yapıda
2100 TL gamesir nova 2 lite Hall effect stick ve triggerlar sahip. Membran abxy tuşları ve mekanik dpade sahip
Bunların altını çok önermiyorum belki fantech shooter 3 olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bahsettiğim kolların hepsinin yt kanalımda videosu var. Atk battle axe pronun oem versiyonunu kullandım. Aolion k20 adı. Eğer tetik titreşim olup kablolu olmasını isterseniz de gamesir g7 he bakabilirsiniz çok güzel koldur. Sadece kabloludur ama Xbox lisansından dolayı bir miktar fiyatı artıyor 2600 civarına alınabiliyor olması lazım şu an