❌İndirim Bitti! (MAĞAZALARDA) BitFenix BPA600 600W 80+ PSU 1.199TL

i7 6700k'lı bir sistem için psu arıyordum. Ama web'de görünmüyor satışı mağazalardan görünüyor.

E seviyesi ve 12V kanalından 552W veren bir PSU. Bu fiyatta gayet alınabilir özellikle 2. el toplanan ucuz sistemler için.
@yusuf7878
Ben bu PSU rtx4060ti 16gb ile R5 5600x ile yaklaşık 13-14ay kullandım. Ne ses vardı, ne voltaj dalgalanması, ne PC kapandı. Kablolar kaliteli kılıflar vardi

i7 6700k'lı bir sistem için psu arıyordum. Ama web'de görünmüyor satışı mağazalardan görünüyor.
Internet stoğu bitmiş vardı aslında, konuda bir arkadaş 2.el aldım demişti bende sahibinden vs550 buldum corsair pg ile 700tlye geldi ayni isi görür diye düşündüm aldım.

rx 5700 xt ryzen 2600lü sistemde kullandım sorun olmadı. Forumdakileri anlamıyorum kaç yıllık bilgisayar firmaları firizbi everest ve nice daha dandik ürünleri yıllardır satarken haliyle garanti de verirken sizin bu tavırları anlamıyorum tamam gruptaki herkes 80+ titanyum alacak arkadaşlar merak etmeyin kimse ucuza psu almayacak.10 bin liralık sisteme 5-6 bin liralık psu alacaz söz

rx 5700 xt ryzen 2600lü sistemde kullandım sorun olmadı. Forumdakileri anlamıyorum kaç yıllık bilgisayar firmaları firizbi everest ve nice daha dandik ürünleri yıllardır satarken haliyle garanti de verirken sizin bu tavırları anlamıyorum tamam gruptaki herkes 80+ titanyum alacak arkadaşlar merak etmeyin kimse ucuza psu almayacak.10 bin liralık sisteme 5-6 bin liralık psu alacaz söz
Ne alakası var? Markanın burada bir önemi yok. MSI'ında berbat rezil rüsva modelleri var. Hatta o dediğiniz markaların bazı PSU'ları ondan bile iyi. Kimsenin boşa harcayacağı parası yok neden eleştirmeyelim?

BEYLER bende fazeon f15 kasam var 5070 ekran kartım var ama psu çok ses yapıyor değistirmelimiyim ve fanları çok zayıf bilen üstadlar yardımcı olabilirmi

Geri