hasancapraz
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Kanka sende nasi bu fiyata oldu ben şuan bakıyorum 11k görünüyor bendeO zaman aliyorum bu fiyata
Kanka sende nasi bu fiyata oldu ben şuan bakıyorum 11k görünüyor bendeO zaman aliyorum bu fiyata
Kamu personeline ozel fiyatlar hocamKanka sende nasi bu fiyata oldu ben şuan bakıyorum 11k görünüyor bende
Ips olanın ekran malzemesi çok parlak geldi bana sanki yağ sürmüşsün gibi gidip gör monitörleri bence ama ben olsam 32" va olanı alırdım zaten curved çok rahatsız etmez hem de 240hz.Hocam 32 cok büyük gelir diye dusunuyorum 27 yeterli olur g5 modelide var oda 6k ya geliyor 2k 180hz cok kararsiz kaldim g5 de ips g6 ve g5 arasinda kaldım
hocam ufo testi yapabilir misiniz ghosting için?An itibari ile kurulumu yaptım şuan bu monitörden yazıyorum.
İlk izlenim bir ıps panele göre görüntü vasat. Ancak ayarlar ile düzelir mi bilmiyorum.
Şansıma bir adet ölü pixel çıktı çok kurcalamadan iade göndereceğim.
Bugün vatan bilgisayarda test etmek için o kadar ısrar ettim hatta iş tartışmaya kadar gitti yinede test etmeme imkan vermediler.
Sebebi ise web'den sipariş verip mağazadan teslim aldığım içinmiş.
Birincisi vatanbilgisayar mağaza anlamında artık benim için bitmiştir.
İkinci ise ayarlardan iyi bir görüntü kalitesi bulamaz isem asus tuf serisinin artık pek şansı olmaz karşımda.
Son olarak monitörün bazı konular'da hakkını verip sonlandırmak istiyorum.
Malzeme kalitesi olsun yenilemez hızı olsun düşük ms olsun bu üç konuda iyi iş çıkarmış.
Görüntü anlamında ise üstede dediğim gibi ayarlarla ile düzelmezse bana gelen monitör'de renk kalitesi bir ıps panele göre çok kötü duruyor.
Tavsiye olarak şuan için uzuk durulması lazım.
Evet fark ettim ki yarış modunda gelmiş monitör. Kullanıcı ayarına çektim parlalık yükseldi ve ekran canlandı.hocam ufo testi yapabilir misiniz ghosting için?
renk olarak %100 srgb yazıyor aslında canlı olması gerek.
olu piksel kabul edilemez iade edinEvet fark ettim ki yarış modunda gelmiş monitör. Kullanıcı ayarına çektim parlalık yükseldi ve ekran canlandı.
İlk sayfadaki mesajımı yeniden editledim.