- Reaksiyon skoru
- 15
.....Ww
Son düzenleme:
Umarım hocam önümüzdeki ay görünce gülüp geçerimDostum geçen de açmıştın konusunu.İlerde bunu hatırlayınca çok güleceksin muhtemelen.Psikolojik sağlığın için telefonuna format at.Evdeki diğer cihazlara bir şey olma ihtimali yok.
Play storde yok, eset ve bitdefender ile tarattim bir şey çıkmadı.hocam cok abartiyorsunuz ama kaspersky indirebilirsiniz
temiz hocam virus falan yok korkmayin kac yasindasiniz bu aradaUmarım hocam önümüzdeki ay görünce gülüp geçerim
Play storde yok, eset ve bitdefender ile tarattim bir şey çıkmadı.
...qtemiz hocam virus falan yok korkmayin kac yasindasiniz bu arada
Hocam hayatımda gizliliğe hep önem verdim, tiktok ta filanda keşfetim rat videolarıyla doldu taştı adam telefonu kameraden filan izliyordu, okuldakilerde Discord da filan rat diye konuşuyorlar duydum işte işkillendimBuna bu kadar takıp uykularını kaçıracak ne gerek var? Telefonu formatlarsın, hocana da durumu anlatıp o kutuya koymazsın telefonu.
Bu yaşta bu kadar paronoya yaşarsan şizofreniye kadar yolu var, erkenden psikiyatriye görün, dua edersin bana.
Hocam hayatımda gizliliğe hep önem verdim, tiktok ta filanda keşfetim rat videolarıyla doldu taştı adam telefonu kameraden filan izliyordu, okuldakilerde Discord da filan rat diye konuşuyorlar duydum işte işkillendim
.Bak kardeşim ben de eskiden böyleydim, şuan yaşadığın yoğun anksiyeteyi inan anlayabiliyorum. Fakat cidden gereği yok bunun.
O yaşlarda her çocuk kendini olduğundan farklı göstermeye çalışır, bana da sorsan 16-17 yaşındayken hackerdım emin ol.
Hadi diyelim ki sızdılar telefonuna, yok televizyona, evdeki modeme bulaşır falan bunlar çok uç şeyler. Bu seviyede sızma işini yapacak adam sayısı bir elin parmaklarını geçmez. O seviyedeki adam da ne lise öğrencisi olur ne de seni mastürbasyon yaparken kayda almaya çalışır.
Dediğim gibi telefonunu formatla ve o kutuya bir daha koyma. Cidden boş yere korkuyorsun.