🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

dün samsung buds 3 pro 3 bine geliyordu kapmışlar

Airpods Pro 2 de geldi. Pedleri temizledikten sonra urunu test edecegim.
Başkasının kulağına soktuğu, kulak kirini veya kafa yağını bulaştırdığı ürünü almam. İstediğin kadar yıka, kalıntı mutlaka kalır. Ne koşullarda ne pis insanlar tarafından ellendi belli değil. 2. el kulaklık, kıyafet gibi giyilebilir takılabilir ürün hayatta almam. Mide meselesi.

airpods 4 anc 6k cektim arada bi kontrol edin 1 er adet bazen düşüyor

Galiba bazı arkadaşlarımızın ürünleri kullanılmayacak halde. Ben bana gelen ürünler hakkında yorum yapayım.
Öncelikle Razer leviathan v2x soundbarın sıfır olduğunu düşünüyorum.
-Üründe güvenlik bandı vardı.
-Soundbar kılıfı duruyordu.
-Kutu da hasar yoktu ama kirli geldi.
-Kablo düzgün konulmuş ve koruma kapakları duruyordu.
-Razer Stickeri bile duruyordu.
Steelseries Nova Pro Wireless ise açılmış olarak geldi.
-Bana kalırsa 1-2 gün bt modda kullanılmış.
-Dock'da jelatin vardı. Fabrikasyon ve sonradan yapıştırılmamış olduğu çok belliydi.
-Kutu tertemiz geldi.
-Diğer aksesuarlar düzenli ve poşetliydi.
-Açıp uzun süre kullanıp birisi bu kadar nizami koyamaz bence.

WhatsApp Image 2025-10-02 at 13.13.40.webp
WhatsApp Image 2025-10-02 at 16.22.07 (1).webp
WhatsApp Image 2025-10-02 at 16.22.07 (2).webp
WhatsApp Image 2025-10-02 at 16.22.07 (3).webp
WhatsApp Image 2025-10-02 at 16.22.07 (4).webp
WhatsApp Image 2025-10-02 at 16.22.07 (5).webp
WhatsApp Image 2025-10-02 at 16.22.07.webp

Başkasının kulağına soktuğu, kulak kirini veya kafa yağını bulaştırdığı ürünü almam. İstediğin kadar yıka, kalıntı mutlaka kalır. Ne koşullarda ne pis insanlar tarafından ellendi belli değil. 2. el kulaklık, kıyafet gibi giyilebilir takılabilir ürün hayatta almam. Mide meselesi.
Anladik hocam cok hijyeniksin ve 2. el hijyen problemli urunleri almiyorsun. Senin icin degil gelen urunun nasil ciktigini merak edenler icin paylasiyorum zaten.

Sanırım tamamen şans işi şuan siparişler benim cloud 3 wrilles de sağlam kutu geldi eve geçince açacağım. Yeni gibi olmasından dolayı aksesuarları tamdır diye düşünüyorum. Güle güle kullan hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Galiba bazı arkadaşlarımızın ürünleri kullanılmayacak halde. Ben bana gelen ürünler hakkında yorum yapayım.
Öncelikle Razer leviathan v2x soundbarın sıfır olduğunu düşünüyorum.
-Üründe güvenlik bandı vardı.
-Soundbar kılıfı duruyordu.
-Kutu da hasar yoktu ama kirli geldi.
-Kablo düzgün konulmuş ve koruma kapakları duruyordu.
-Razer Stickeri bile duruyordu.
Steelseries Nova Pro Wireless ise açılmış olarak geldi.
-Bana kalırsa 1-2 gün bt modda kullanılmış.
-Dock'da jelatin vardı. Fabrikasyon ve sonradan yapıştırılmamış olduğu çok belliydi.
-Kutu tertemiz geldi.
-Diğer aksesuarlar düzenli ve poşetliydi.
-Açıp uzun süre kullanıp birisi bu kadar nizami koyamaz bence.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladik hocam cok hijyeniksin ve 2. el hijyen problemli urunleri almiyorsun. Senin icin degil gelen urunun nasil ciktigini merak edenler icin paylasiyorum zaten.
Yorum yapmak için yapmış zaten. Günlük hayatta bastığı asansör tuşu bile kat kat kirlidir ama işte yorum yapacak :D

Ben 2 adet Xbox Wireless Controller Beyaz, 9. Nesil (Microsoft Türkiye Garantili) beyaz aldım. Ürünler kargoda bir adetini sana verebilirim.
Şehir neresi bursaysa gelip alayım

fikir-teşekkür.webp

Geri