Görkem Kuzu
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
demin bi samsung düştü alamadan stok bitti şu an yoktelefon yok değil mi?
demin bi samsung düştü alamadan stok bitti şu an yoktelefon yok değil mi?
stok tyok ondanASUS ROG STRIX XG27ACS 5.760 TL ama adrese gönderilemiyor yazıyor bende deneyebilirsiniz https://www.amazon.com.tr/ASUS-XG27ACS-FREESYNC-2560x1440-Monitör/dp/B086ZSLPN1/ref=sr_1_41?_encoding=UTF8&dib=eyJ2IjoiMSJ9.sv5zr75q1boB0q0iseoennH5lpbEwEtRYkFpGHU5Xx-Gj-A20OzviZDkTXF_5iBm0iJV1X2SXw_jrdYn8UO7Iwq_dxlaiUqrM4M6jTqtvb0J4ZFGRQLbKEvyAc4dRpPEYrZRyN81WmiUS4HbovFqglcTUCQdoOBC23UjJIXQCMMIgMu_XfjWnVvNqrXnRU3ZVQPlHNpTNdDVyiV63g73p_heeg8xotsNDlvNBlnm-AXJsE_VQFtZ0Y-fpBNS7EUZES26OPc7TOD4N7RR7iS23y4EE58RCSpjGnLZGF-CIUg.9OqpRnOjilwCtcnSFUpB18MH7t7_Gj_h3KKo9YDaeN0&dib_tag=se&m=A215JX4S9CANSO&qid=1759410570&refinements=p_n_deal_type:26902948031&rnid=44219324031&s=warehouse-deals&sr=8-41&srs=44219324031&xpid=hKiUlvKhC4Iwl&th=1
birisi almışÇok eski bir kart artık sıfır alınmaz
hadi ya :/ nerden görebilrim böyle fırsatları ? 7-8 yıldır aynı külüstür var elimdedemin bi samsung düştü alamadan stok bitti şu an yok
Başkasının kulağına soktuğu, kulak kirini veya kafa yağını bulaştırdığı ürünü almam. İstediğin kadar yıka, kalıntı mutlaka kalır. Ne koşullarda ne pis insanlar tarafından ellendi belli değil. 2. el kulaklık, kıyafet gibi giyilebilir takılabilir ürün hayatta almam. Mide meselesi.Airpods Pro 2 de geldi. Pedleri temizledikten sonra urunu test edecegim.
Ben 2 adet Xbox Wireless Controller Beyaz, 9. Nesil (Microsoft Türkiye Garantili) beyaz aldım. Ürünler kargoda bir adetini sana verebilirim.Gamepad arıyorum bende stoğa girerse alıntılayabilir misiniz
Anladik hocam cok hijyeniksin ve 2. el hijyen problemli urunleri almiyorsun. Senin icin degil gelen urunun nasil ciktigini merak edenler icin paylasiyorum zaten.Başkasının kulağına soktuğu, kulak kirini veya kafa yağını bulaştırdığı ürünü almam. İstediğin kadar yıka, kalıntı mutlaka kalır. Ne koşullarda ne pis insanlar tarafından ellendi belli değil. 2. el kulaklık, kıyafet gibi giyilebilir takılabilir ürün hayatta almam. Mide meselesi.
Galiba bazı arkadaşlarımızın ürünleri kullanılmayacak halde. Ben bana gelen ürünler hakkında yorum yapayım.
Öncelikle Razer leviathan v2x soundbarın sıfır olduğunu düşünüyorum.
-Üründe güvenlik bandı vardı.
-Soundbar kılıfı duruyordu.
-Kutu da hasar yoktu ama kirli geldi.
-Kablo düzgün konulmuş ve koruma kapakları duruyordu.
-Razer Stickeri bile duruyordu.
Steelseries Nova Pro Wireless ise açılmış olarak geldi.
-Bana kalırsa 1-2 gün bt modda kullanılmış.
-Dock'da jelatin vardı. Fabrikasyon ve sonradan yapıştırılmamış olduğu çok belliydi.
-Kutu tertemiz geldi.
-Diğer aksesuarlar düzenli ve poşetliydi.
-Açıp uzun süre kullanıp birisi bu kadar nizami koyamaz bence.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yorum yapmak için yapmış zaten. Günlük hayatta bastığı asansör tuşu bile kat kat kirlidir ama işte yorum yapacakAnladik hocam cok hijyeniksin ve 2. el hijyen problemli urunleri almiyorsun. Senin icin degil gelen urunun nasil ciktigini merak edenler icin paylasiyorum zaten.
Şehir neresi bursaysa gelip alayımBen 2 adet Xbox Wireless Controller Beyaz, 9. Nesil (Microsoft Türkiye Garantili) beyaz aldım. Ürünler kargoda bir adetini sana verebilirim.
Başkasının kulağına soktuğu, kulak kirini veya kafa yağını bulaştırdığı ürünü almam. İstediğin kadar yıka, kalıntı mutlaka kalır. Ne koşullarda ne pis insanlar tarafından ellendi belli değil. 2. el kulaklık, kıyafet gibi giyilebilir takılabilir ürün hayatta almam. Mide meselesi.