🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Hocam ölü pikselli monitör alınır mı?
Fiyatına bağlı her ürünün alınabileceğini düşünüyorum ben.
örneğin Asus 2k rog 180 hz logonun üstünde bir tane beyaz ve yeşilde gözüken piksel var 2k da zaten pikseli fark etmk zor çok zor yerde olunca hiç fark edilmiyor gibi bir şey. 5700 e bedava mesela sıfırı 10.000 bu ürünün (bence 10 etmez bu arada)
1-2 piksel sorun yaratmaz sıfırda bile çıkabiliyor ki bunlar zaten çıkıp iade edilen ürünler gibi duruyor. Gelen monitörlerin hepsi tertemizdi

nasıl aldın ya almadın mı
Valla benim haberim yok ğasnslmdndks

Almak istediklerim belirledim Allah'tan. Anneme doğum günü hediyesi Kazanlı mor ütü.
Kardeşime Cloud 3(Razer BlackShark V2 USB'den geçecek, daha kullandırtmam o kulaklığı ısınamadım)
Olabilirse akıllı TV olabilen monitör ya da televizyon.
Almak istediğim çoğu şeyi federalper Dızlamış
Kendime de bir telefon alırsam elimdekini kardeşime veririm

kabul edilebilirin altında 1-5 piksel yazıyorsa kesin pikselli geliyor ama yazmıyorsa gelmiyor kabul edilebilir yazıp piksel gelmeyen monitör oldu ama yazıyorsa mutlaka çıkıyor piksel
Genel beklentimin üstündeydi benim aldıklarım ekipmanlara yarın bakacağım
Hocam bende dün Asusun 4k olanını aldım. Sizin monitörün kondisyonu iyi duruyor, umarım bizimde iyi gelir. Kabul edilebilir ve ölü piksel yazıyordu açıklamada. Benim korkum diğer sorunlar, birkaç kişinin vidalar stand falan eksik gelmişti.

Screenshot_107.webp

beyler bu monitörde ne oluyodu yazmıştınızda bulamadım

Hocam bende dün Asusun 4k olanını aldım. Sizin monitörün kondisyonu iyi duruyor, umarım bizimde iyi gelir. Kabul edilebilir ve ölü piksel yazıyordu açıklamada. Benim korkum diğer sorunlar, birkaç kişinin vidalar stand falan eksik gelmişti.
ben de ondan korktum asus oledin içinden her şey çıktı ıps olanın içinden type c çıkmadı aha eksik biri çökmüş dedim bir baktım adamlar type c koymuyormuş ips olanın içine pintiler o kadar giriş yapmışlar :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,686
Üyeler
184,204
Son üye
Sdem
Geri