drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,317
nasıl aldın ya almadın mıHiçbirşey
nasıl aldın ya almadın mıHiçbirşey
Hyperx Cloud 3 Wireless,Hyperx Cloud 3 Wired, gpx 2 superlight, razer viper v3, Razer Barracuda X, Steelseries Actis Nova 1, MSI G27QPFNeler aldınız beyler şuana kadar 250 sayfa olmuş![]()
Max bağlantıyla kullanırsanız sık sık kopma yaşanabilir. 50 yeterliBeyler konu dışı bişey soracağım. Ev 64mbit destekliyor Maximum. 75 mbit alsak 45 TL farkla sorun olur mu kullanımda. Şuan 50 mbit kullanıyorum.
Fiyatına bağlı her ürünün alınabileceğini düşünüyorum ben.Hocam ölü pikselli monitör alınır mı?
Valla benim haberim yok ğasnslmdndksnasıl aldın ya almadın mı
Hocam bende dün Asusun 4k olanını aldım. Sizin monitörün kondisyonu iyi duruyor, umarım bizimde iyi gelir. Kabul edilebilir ve ölü piksel yazıyordu açıklamada. Benim korkum diğer sorunlar, birkaç kişinin vidalar stand falan eksik gelmişti.kabul edilebilirin altında 1-5 piksel yazıyorsa kesin pikselli geliyor ama yazmıyorsa gelmiyor kabul edilebilir yazıp piksel gelmeyen monitör oldu ama yazıyorsa mutlaka çıkıyor piksel
Genel beklentimin üstündeydi benim aldıklarım ekipmanlara yarın bakacağım
ben de ondan korktum asus oledin içinden her şey çıktı ıps olanın içinden type c çıkmadı aha eksik biri çökmüş dedim bir baktım adamlar type c koymuyormuş ips olanın içine pintiler o kadar giriş yapmışlarHocam bende dün Asusun 4k olanını aldım. Sizin monitörün kondisyonu iyi duruyor, umarım bizimde iyi gelir. Kabul edilebilir ve ölü piksel yazıyordu açıklamada. Benim korkum diğer sorunlar, birkaç kişinin vidalar stand falan eksik gelmişti.
O sırada benim üç bin tl bile etmeyen 24 inç monitör. (Tabi herkesin geldi ben bekliyorum, bakalım sağlam gelecek mi :d)Hyperx Cloud 3 Wireless,Hyperx Cloud 3 Wired, gpx 2 superlight, razer viper v3, Razer Barracuda X, Steelseries Actis Nova 1, MSI G27QPF
ayrıntılara tıkla piksel vs yazmıyorsa pikselsiz kullanılmış üründürAlıntıyı görüntüle
beyler bu monitörde ne oluyodu yazmıştınızda bulamadım
%95 ölü pikselAlıntıyı görüntüle
beyler bu monitörde ne oluyodu yazmıştınızda bulamadım
Kontrollerini de yaptım arkadaşlar hepsi harika çalışıyor şahsen ben çok beğendimAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mallar geldi beyler sadece kutu açılmış testlerini de yapıcam