Bilgisayarın Hoaparlöründe (Kullanırken Kulaklıktan) ara ara Bip sesi geliyor

Reaksiyon skoru
7
Selamlar arkadaşlar, bilgisayarı kullanırken bazen hoparlör ya da kulaklıktan bip sesi geliyor bazen tek bir kez bazen 2 3 kez arka arkaya. Ayrıca bilgisayar bip sesleri esnasında (sesin başladığı ve bittiği esna arasında çok kısa) donuyor. Ne yapabilirim bilgisi olan var mı acaba?

Bendede GTX 1660S İ5 6500 sistemde wuthering waves oynarken oluyordu. Sistemin zorlanıyor olabilir. Darboğaz vs.

Bendede GTX 1660S İ5 6500 sistemde wuthering waves oynarken oluyordu. Sistemin zorlanıyor olabilir. Darboğaz vs.
Yeni aldığım bir sistem değil 4 5 yıldır kullanıyorum ilk kez 3 5 gün önce yapmaya başladı. Darboğaz olduğunu sanmıyorum. Masaüstünde boş gezerken bile yapıyor aynı sesi.

Selamlar arkadaşlar, bilgisayarı kullanırken bazen hoparlör ya da kulaklıktan bip sesi geliyor bazen tek bir kez bazen 2 3 kez arka arkaya. Ayrıca bilgisayar bip sesleri esnasında (sesin başladığı ve bittiği esna arasında çok kısa) donuyor. Ne yapabilirim bilgisi olan var mı acaba?
Ekran kartına çok fazla yük bindiğinde bazen yapıyor bunu kendini resetliyor sanırım. Aynı şeyi sen ellede yapabiliyorsun ama tuş kombinasyonları unuttum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,376
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri