Çözüldü✓ Yeni bilgisayar Ami ekranı çıkıyor

Orix

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
106
Pc açılırken ami ekranında kalıyor n tuşuna basınca Windows açılıyor. Kurulurken de 3 4 kere gitti geldi n ye basarak kurdum Windows u. Yardım edin

1000032321.webp

Y'ye neden basmıyon daha önce farklı cpu takılmış ona göre ayarlar değişiyor.

biosa attı mı

biosa attı mı
Hayır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Del e basınca da olmuyordu.

Anakart sıfır olması gerek sistem hazır sistem sıfır neden böyle hi hata alıyorum

Hayır

Anakart sıfır olması gerek sistem hazır sistem sıfır neden böyle hi hata alıyorum
hazır sistem özelleştirme yapılabildiği için önceden farklı işlemci ile sürmüş olabilirler ancak bana da şüpheli geldi anakarta daha önce farklı bir işlemci takılmış bence
Y basınca bişey olmuyor mu yoksa wind giriyor mu bilgi veri misin

Hayır

Klavye tuşların calışmıyorsa evde başka bir klavye dene bazen algılamıyor klavyeni

hazır sistem özelleştirme yapılabildiği için önceden farklı işlemci ile sürmüş olabilirler ancak bana da şüpheli geldi anakarta daha önce farklı bir işlemci takılmış bence
1. ihtimal = anakart bios güncellemesi için eski tip işlemci takıp bios atıp, ardından yeni işlemci takıp göndermişler gibi duruyor.
2.ihtimal = bu anakart sıfır değil.

Windows a nye basinca girdi eve geceyim y ile deneyeyim akşamüstü cevap vericem tekrar

Halloldu y ye basınca kendini resetledi ve güncelledi sanırım arkadaşlar teşekkürler. Eski bi klavye kullanmıştım onun y tuşu bozulmuş sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,453
Üyeler
190,750
Son üye
CptYBH
Geri