cıstakmessi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 342
arkadaşlara buna para vereceğinize gidin tavuk mavuk yeyin ne bileiym meyveli yoğurt yiyin cips mips çok zararlı aman ha yemeyin !!
o cipslerin üretildiği fabrikalara denetimci olarak gidiyordum. ve o günden beri kuruyemiş bile yiyemiyorum (soslu fıstık şekerli kuruyemişler vs.)Bu kuruyrmişcilerde açık cips satıyorlar tadını da beğeniyorum çok daha uyguna da geliyor onlara da bakabilir isteyenler
Teşekkürler 25 tane cips satın aldım annem akşam ağzıma edecek
Migros money'e üye olman gerekiyor evetMigros money mi veriyor para iadesini çünkü ekliyorum sepete fiyat aynı.
seninkiler yine iyi ben alınca hepsi çörekleniyor 1 haftada bişey kalmıyorTeşekkürler 25 tane cips satın aldım annem akşam ağzıma edecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Migros money'e üye olman gerekiyor evet
evet üçgen olanalrdanüçgen dimi
Aynı şekil ahshahshahkeşke görmeseydim ucuz diye 30 tane aldım
normal cipslerde öyle üretiliyor ama hijyen açısından bence aynı gibiler , fiyat açısından ama çok daha uygun oluyorlar . Normal cipsin 3 te 1 i fiyatına geliyordu en son halktan kuruyemişteo cipslerin üretildiği fabrikalara denetimci olarak gidiyordum. ve o günden beri kuruyemiş bile yiyemiyorum (soslu fıstık şekerli kuruyemişler vs.)
nasıl oynuyoruz ?Sipariş toplama oyununu oynarsanız atıştırmalık ürünlerinden 300 50 tl kupon verebiliyor daha fazla indirim alabilirsiniz
2. Sayfada oyna kazan var oradan açabilirsiniznasıl oynuyoruz ?