Yeni Mousepad önerisine ihtiyacım var.

Daha önce kullandım fp ürün ne öldürür ne güldürür
Evet şuan kullanıyorum ve döktüğüm içecekler dolayısıyla dokusu kalkmaya başladı metal bir gamepad mi alsam acaba hem iyi kayar.

DPI 3600.Önceki mouse padim yıpradığı için yeni bir şey almayı düşünüyorum hız, konfor, gibi türleri varmış sanırım bana F/P ucuz bir şey önerir misiniz?
sgeteknoloji Razer 90x40 Cm Speed Kaymaz Taban Dikişli Oyuncu Gaming Mouse Pad - Fiyatı, Yorumları şu anki mouse padim.

Bir de porge diye bir marka vardı onuda amazondan aratıp bulabilirsiniz ikiside neredeyse aynılar sanırsam porge markasının bı tasarımını beğenmiştim

Buyrun bahsettiğim tasarım onun haricinde başka tasarımlar da var bakabilirsiniz hoşunuza giden bir tanesini alın

Bir de porge diye bir marka vardı onuda amazondan aratıp bulabilirsiniz ikiside neredeyse aynılar sanırsam porge markasının bı tasarımını beğenmiştim

Buyrun bahsettiğim tasarım onun haricinde başka tasarımlar da var bakabilirsiniz hoşunuza giden bir tanesini alın
Sağolun teşekkürler.

Mesajda attığınız galiba kullandığınız, bu çakma Razer'lar sürekli kokan kötü bir malzemeden yapılıyor. Yani ₺50 olsa bile almam ve önermem.

Bu fiyat aralığına en ideali KlasseGear PRO, Porge ve XRades ürünlerini de denedim ve kesinlikle benzer değiller. XRades ve Porge kötü bir fason üretim, paketlemesi ve dokusundan anlıyorsunuz. KlasseGear'a göre de fiyat belirliyorlar. KlasseGear Amazon vb. çok satıyor, onlar da onun ₺50-100 arkasında fiyatlanıyorlar. Ama değerlerinin daha düşük olduğunu söyleyebilirim.

Ek olarak şu ürünlere de şans verilebilir. Eşek firmasına ön yargı var haklı olarak, ama mouse pad gibi şeylerde de sıçacağını sanmıyorum. Zaten çoğu firmaya bu ürünler Çinliler üretiyor. Siyah ve 4mm 90x40 için iyi fiyatı var.

Bu arada XRades ve Porge ürünlerde değişime giderlerse ve bu söylediklerimin zıttını kanıtlamak isterlerse yine ürünlerini gönderebilirler. Böyle dileniyor gibi gözüksem de gerçekten elimdeki ₺1500 mouse padleri kaldırıp, 1-2 hafta test edip ona göre görüşlerimi yazarım. Konularda da buna göre öneri yapabilirim. Porge özellikle paketleme ve kalite kısmında daha iyi iş yapabilir. Yeni model ürettiklerinde ise artık Çin, Japon kime ürettiriyorsanız yerli tasarım yapmaya da odaklanın. Gerçekten yerelde bizim kültürümüz ile alakası saçma mouse padler üretiliyor. Mesela Japon anime kadın karakteri tercih ediyorlar, ama bulunabilecek en kötü tasarımlarla falan oluyor. Uygun olarak bu ürün var deyip almamak yerine, gerekiyorsa özel tasarım için ₺100-150 fark neyse alın ama güzel tasarım ürettirin.

Son düzenleme:
Mesajda attığınız galiba kullandığınız, bu çakma Razer'lar sürekli kokan kötü bir malzemeden yapılıyor. Yani ₺50 olsa bile almam ve önermem.

Bu fiyat aralığına en ideali KlasseGear PRO, Porge ve XRades ürünlerini de denedim ve kesinlikle benzer değiller. XRades ve Porge kötü bir fason üretim, paketlemesi ve dokusundan anlıyorsunuz. KlasseGear'a göre de fiyat belirliyorlar. KlasseGear Amazon vb. çok satıyor, onlar da onun ₺50-100 arkasında fiyatlanıyorlar. Ama değerlerinin daha düşük olduğunu söyleyebilirim.

Ek olarak şu ürünlere de şans verilebilir. Eşek firmasına ön yargı var haklı olarak, ama mouse pad gibi şeylerde de sıçacağını sanmıyorum. Zaten çoğu firmaya bu ürünler Çinliler üretiyor. Siyah ve 4mm 90x40 için iyi fiyatı var.

Bu arada XRades ve Porge ürünlerde değişime giderlerse ve bu söylediklerimin zıttını kanıtlamak isterlerse yine ürünlerini gönderebilirler. Böyle dileniyor gibi gözüksem de gerçekten elimdeki ₺1500 mouse padleri kaldırıp, 1-2 hafta test edip ona göre görüşlerimi yazarım. Konularda da buna göre öneri yapabilirim. Porge özellikle paketleme ve kalite kısmında daha iyi iş yapabilir. Yeni model ürettiklerinde ise artık Çin, Japon kime ürettiriyorsanız yerli tasarım yapmaya da odaklanın. Gerçekten yerelde bizim kültürümüz ile alakası saçma mouse padler üretiliyor. Mesela Japon anime kadın karakteri tercih ediyorlar, ama bulunabilecek en kötü tasarımlarla falan oluyor. Uygun olarak bu ürün var deyip almamak yerine, gerekiyorsa özel tasarım için ₺100-150 fark neyse alın ama güzel tasarım ürettirin.
Bu klasse proyu başka biri daha önerdi sanırım onu alıcam bu fiyat bandında sanırım çok da bişey bulamam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu klasse proyu başka biri daha önerdi sanırım onu alıcam bu fiyat bandında sanırım çok da bişey bulamam.
ve bu klasse pro ile benim kullandığım maousepad arasındaki farklar nelerdir mesela onu da yazar mısınız.

Kullandığın attığın Razer ise ilk olarak Razer'ın(çakma bu arada) yüzeyinde ince bir plastiğimsi malzeme var. Yani yıpranma ve bir yerden sonra yüzeyin kayğanlığı daha çabuk bozuluyor. Baskısı keza yapıştırma ve sürekli kokan bir ürün.

KlasseGear PRO tam tersi sık dokuma ip olduğundan fare kayması daha iyi ve temizlemede yıpranma süresi daha uzun. Ek olarak kötü olanın koku dışında yapışma ve erime sorunu da var. Kötü bir ürün dediğim gibi, bende küçük olanın çakması halen duruyor. Bazen mouse pad yetmeyince monitör dengesi için kullanıyordum. Şu an 50x50 mouse pad onun işini görüyor.

Keza porge'nin yüzeyi de o baskılıya benziyor, daha az kokuyor ama yüzey kalitesi olarak farkı yok. Porge'nin ben bir de ₺700 ürününü denedim yani kıyası yaptığım ürün ₺150-200 civarı ürüne benzer. Yani Porge bu ürünler arasında en tırtı gibi duruyor. XRades de genelde çok önerilir ama kare olanını ₺350 kargo ile ₺400 aldım. Yani ₺400 Monster Pusat mouse padini alsam bu kadar koymaz.

Bu arada kare mouse pad istiyorsan Monster Pusat da bakılabilir.

Bir de şu konuyu da bırakayım. 90x40 için farklı markalar da var. Bütçem artar ve tasarımı güzel bir ürün istiyorsan ExVega'nın lisanslı ürünleri var.

Yukarıdaki bağlantıda stok yok gibi gözüküyor, ama var. Hem yukarıdaki bağlantıyı düzenledim hem de buraya ekleyeyim. Bu ürün de alınabilir ₺100 civarı daha uyguna denk geliyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,035
Üyeler
183,048
Son üye
eeeee78
Geri