Bekliyoruz.Alıntıyı görüntüleDostlar ben siparis gectim tahminen iptal edilir ama bilgilendiririm sizi
Tam olarak parayı nasil kullanacaklar? ürünü sen teslim almadan para firmaya geçmiyor havuzda bekliyor.Daha önce 5090 lı sistemi 100k ya almıştım. Ertesi gün iptal edildi. Para iadesi de 3 gün sonra falan yapıldı. Burda iptal süreleri önemli. Bankanıza bağlı olarakta geri geliyor ödeme tabi. Atıyorum firma belki 20 gün sonra iptal eder e o aralıkta sizin paranız hesaplarına geçmiş olur ve kullanırlar. 1-2 gün içerisin de iptal olursa ücret kartınıza 3-5 gün içerisinde geri döner tahminen.
Bende özel sektör de çalışıyorum. Karttan çekilen ücret provizyondan çıktığı an bankaya geçer. Firmanın anlaşmasına göre de firmaya geçer. Atıyorum bazı firmalar her ayın belli günlerini seçiyorlar. Bazı firmalar da anlık ulaşabiliyorlar. Misal bizim her ayın 3 ü. Yani karttan çekilen tüm ücret her ayın 3 ünde firmaya geçiyor. Burda aracı firmayla da bir anlaşma yapılmıştır pazarama özelinden diyelim. Eğer pazarama dediğiniz gibi teslimat olmadan ücreti geçirmiyorsa zaten dolandırıcılık gibi bişey olamaz, doğal olarak senin de dediğin gibi paramızı kullanamazlar. Yani her türlü sipariş verebilirsiniz. %0.01 ihtimal bile olsa denemekten zarar gelmezTam olarak parayı nasil kullanacaklar? ürünü sen teslim almadan para firmaya geçmiyor havuzda bekliyor.
Ben denemekten zarar gelir demedim zaten kendim de denedim 20klık bir sistemde şansımı. E-ticaret sitelerinin hepsi böyle dediğim gibi.Bende özel sektör de çalışıyorum. Karttan çekilen ücret provizyondan çıktığı an bankaya geçer. Firmanın anlaşmasına göre de firmaya geçer. Atıyorum bazı firmalar her ayın belli günlerini seçiyorlar. Bazı firmalar da anlık ulaşabiliyorlar. Misal bizim her ayın 3 ü. Yani karttan çekilen tüm ücret her ayın 3 ünde firmaya geçiyor. Burda aracı firmayla da bir anlaşma yapılmıştır pazarama özelinden diyelim. Eğer pazarama dediğiniz gibi teslimat olmadan ücreti geçirmiyorsa zaten dolandırıcılık gibi bişey olamaz, doğal olarak senin de dediğin gibi paramızı kullanamazlar. Yani her türlü sipariş verebilirsiniz. %0.01 ihtimal bile olsa denemekten zarar gelmez![]()
6 senedir e-ticaret müdürü olarak çalışıyorum trendyol hepsiburada vs gibi popüler eticaret siteleri teslimat +28 gün veya platforma göre teslimat+35 güne kadar çıkabilir kartınızın ne olduğu önemli değil platformda paralar belirlediğiniz bir vadesiz hesaba platformun belirlediği zaman göre yatar siz belirleyemezsiniz.Bende özel sektör de çalışıyorum. Karttan çekilen ücret provizyondan çıktığı an bankaya geçer. Firmanın anlaşmasına göre de firmaya geçer. Atıyorum bazı firmalar her ayın belli günlerini seçiyorlar. Bazı firmalar da anlık ulaşabiliyorlar. Misal bizim her ayın 3 ü. Yani karttan çekilen tüm ücret her ayın 3 ünde firmaya geçiyor. Burda aracı firmayla da bir anlaşma yapılmıştır pazarama özelinden diyelim. Eğer pazarama dediğiniz gibi teslimat olmadan ücreti geçirmiyorsa zaten dolandırıcılık gibi bişey olamaz, doğal olarak senin de dediğin gibi paramızı kullanamazlar. Yani her türlü sipariş verebilirsiniz. %0.01 ihtimal bile olsa denemekten zarar gelmez![]()
Şimdi erken çekme var ama kesinti alıyorlar.6 senedir e-ticaret müdürü olarak çalışıyorum trendyol hepsiburada vs gibi popüler eticaret siteleri teslimat +28 gün veya platforma göre teslimat+35 güne kadar çıkabilir kartınızın ne olduğu önemli değil platformda paralar belirlediğiniz bir vadesiz hesaba platformun belirlediği zaman göre yatar siz belirleyemezsiniz.
islemci 17k civari zaten ekran karti olmasa bile zarar ettirmez gibi geldi aldim ben4070 li sistemi denesem mi diyorumda kartın marka modeli hakkında hiç bir bilgi yok resimlerde temsili gerçektenm gönderirler şimdi saçma sapan bir sistem bide onu iade etmekle uğraşırız ne diyorsunuz?
hocam gec iade sorun degil de bizim para tamamen gitmis olamaz degil mi pazarama büyük firma sonucta, aklima sonradan o düstü iptal falan sorun degil de6 senedir e-ticaret müdürü olarak çalışıyorum trendyol hepsiburada vs gibi popüler eticaret siteleri teslimat +28 gün veya platforma göre teslimat+35 güne kadar çıkabilir kartınızın ne olduğu önemli değil platformda paralar belirlediğiniz bir vadesiz hesaba platformun belirlediği zaman göre yatar siz belirleyemezsiniz.
ben satıcılar için için dedim alıcılara durum farklıislemci 17k civari zaten ekran karti olmasa bile zarar ettirmez gibi geldi aldim ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam gec iade sorun degil de bizim para tamamen gitmis olamaz degil mi pazarama büyük firma sonucta, aklima sonradan o düstü iptal falan sorun degil de