❌İndirim Bitti! Günsan Akım Korumalı Akıllı Priz 192,34 TL (Trendyol Plus) 🔥

O özellik bunda yok diye biliyorum p115 vs onlarda var
Ürünün soru cevap bölümünde istatistiksel olarak görülebildiği belirtilmiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evde 4 tanesini kullanıyorum, anlık güç ve voltaj izleme toplam elektrik tüketimi ve maliyeti tutma gibi özellikleri var.
Bilgilendirme için teşekkürler.

• Beğen
Reaksiyonlar: vada
Wifi 2.4 mü wifi 5 vb mi evde normalde wifi 5 kullanıyorum. Aynı anda 2.4le bağlanma nasıl olacak?

Wifi 2.4 mü wifi 5 vb mi evde normalde wifi 5 kullanıyorum. Aynı anda 2.4le bağlanma nasıl olacak?
Hocam ben iki ağ oluşturdum. 5 ve 2.4 olarak. Telefonu 2.4e bağlayıp cihazı kurdum. Cihazı da bu şekilde 2.4e bağladım. Daha sonra telefonda 5e geri döndüm. Sorunsuz kullanıyorum.

Trendyol Plus'a 212,34 TL. 20 TL ürün kuponu ile 192,34 TL. Trendyol Plus varsa kargo da bedava. Bu şekilde 2 kez ayrı ayrı aldım.

Kendim de aktif kullanmaktayım. Google Asistan uyumlu. iOS uyumunu bilmiyorum. Amper değeri oldukça yüksek. Ben çaycı, vantilatör, ütü gibi ürünlerimde kullanıyorum. Telefona "Hey Google çaycıyı kapat" dediğimde otomatik kapatıyor. Veya modlarsanız Google'da "Hey Google evden çıkıyorum" deyince istediğiniz tüm cihazlar otomatik kapanıyor.

Başarılı ürün tavsiye ederim.
Teşekkürler bende aldım

gereksiz cihaz, evinizde topraklama varsa ve bu zamana kadar herhangi bir cihazınız elektrik yüzünden bozulmadıysa almaya gerek bile yok. bu cihazlar eski ve topraklama olmayan evler için geçerlidir. içinde 5 liralık varistör bulunur, düşük akıma karşı da korumaz ayrıca.

Amaç sadece koruma amacıyla alma değil bunda

gereksiz cihaz, evinizde topraklama varsa ve bu zamana kadar herhangi bir cihazınız elektrik yüzünden bozulmadıysa almaya gerek bile yok. bu cihazlar eski ve topraklama olmayan evler için geçerlidir. içinde 5 liralık varistör bulunur, düşük akıma karşı da korumaz ayrıca.
kimse koruma diye almıyor akıllı diye alıyorlar zaten.
voltmetreli priz ya da mekanik zamanlayıcılı prizi tek bile alsan fiyatı bundan pahalı. bu cihaz her ikisinin işini de yapıyor hem de fazlasını da yapıyor

Papel ile alınca %10 da öyle veriyor. Yani neredeyse geçen sene aldığımız fiyata geliyor. Çok iyi.

Cihazların güç tüketimini izlemesi kolay ve isabetli mi?
Kw tüketim ücretini girince hesaplama yapıyor. Genel olarak başarılı buldum. Örnek
IMG_1687.webp

herkes alıyor, bende çektim. plus hesabı süresi bitmeden, Eyvallah

Beyler güç harcaması grafiği bir zaman sonramı işlemeye başlıyor saatlik vb gibi yoksa bende mi böyle. anlık gücü görüyorum ama grafiğe işlemiyor toplam harcanan gücü işlemedi takıldığından beri

beyler dandik markalara boşa para veriyorsunuz bunlar koruma sağlamaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,651
Üyeler
183,870
Son üye
ilhamiakca845
Geri